Obavijesti

News

Komentari 4

Najljepši dar: Učenici bolesnoj učiteljici pjevali božićne pjesme

Najljepši dar: Učenici bolesnoj učiteljici pjevali božićne pjesme
7

Učiteljica boluje od rak koji joj je dijagnosticiran još u svibnju, a trenutno je na bolovanju. Njeni učenici su je odlučili razveseliti pa su joj otpjevali nekoliko pjesama u njenom dvorištu

VIDEO

Laurie Burpee je učiteljica iz Vancouvera u Washingtonu koja boluje od raka. Već je neko vrijeme na bolovanju pa su je njeni učenici odlučili iznenaditi i otpjevati joj nekoliko božićnih pjesama. Bilo ih je više od 30 u njenom dvorištu, a došli su i njihovi roditelji i drugi učitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:03

- Kada sam izašla i vidjela da su to djeca iz moje škole počela sam plakati - rekla je Burpee.

U svibnju joj je dijagnosticiran rak žlijezde slinovnice koji se nalazi u jednoj od njenih grudi. Do sada je već šest puta išla na zračenje i tri puta na kemoterapiju, ali rak se proširio i na pluća. Doma se odmarala nakon kemoterapije kada je vidjela neobičan prizor ispred kuće.

- Prvo sam pomislila da se možda nešto loše desilo i da ću morati svu ovu djecu smjestiti negdje kod sebe. Bila sam preplavljena emocijama kada sam shvatila o čemu je riječ. Jako mi nedostaju ta djeca i moje kolege s posla - rekla je.

Škola je pokrenula i projekt ljubaznosti u njenu čast zato što je ona sama znala organizirati dan ljubaznosti svake godine na svoj rođendan. To je dan kada bi ona sa svojim prijateljima činila dobra djela drugima. Jedan od roditelja iz njene škole je napravio i Facebook stranicu gdje ljudi mogu dijeliti svoja dobra djela.

Valentino uživao na božićnom ručku s Elmom: Presretni smo
Valentino uživao na božićnom ručku s Elmom: Presretni smo

Dawn Harris, ravnateljica škole, je organizirala djecu da posjete Burpee i da joj uljepšaju Božić, a sve to na prijedlog jednog od roditelja. Tako su joj se htjeli odužiti za njenu ljubaznost i za sve što je učinila za njih.

Učenicima su se priključili i policajci zajedno s neprofitnom organizacijom Kindness 911 koja odaje priznanje za ljubaznost ljudima iz njihove zajednice. Došlo je pet policajaca i šerif kako bi joj uručili zahvalnicu i karte da može otići gledati svoj omiljeni bejzbol tim Seattle Mariners.

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...