Obavijesti

Promo sadržaj

Najpovoljniji krediti su oni besplatni! Saznajte zašto!

Najpovoljniji krediti su oni besplatni! Saznajte zašto!
1

Sigurno ste sa svih strana bombardirani reklamama u kojima banke nude razno razne kredite s „najpovoljnijim“ kamatama. Što se Vas tiče, najpovoljnije kamate su one kojih nema, zar ne?

Jedini krediti koje smatrate najpovoljnijima su oni besplatni. Potpuno vas razumijemo i zato vam donosimo informaciju da Ferratum banka nudi jedinstvenu ponudu –  najpovoljnije kredite s 0 posto kamata! 

Iskoristite veliku promotivnu akciju Ferratum banke „Posudi 4000 – vrati 4000!“ za sve nove korisnike. Prema uvjetima promotivne ponuda, na brz i jednostavan način možete novac dobiti uz najpovoljnije uvjete na tržištu. 

Kako iskoristiti ponudu?

Ovu promotivnu akciju možete iskoristiti već danas. Sve što trebate je otići na stranice Ferratum banke i u nekoliko klikova prijaviti se za najpovoljnije kredite. Nakon što odaberete iznos kredita i rok otplate, unesite i osobne podatke – ime, prezime, adresu, OIB, broj mobitela i email adresu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Procjenu kreditne sposobnosti možete izvršiti putem Instantor automatiziranog sustava (dostupan samo putem desktopa), te time ubrzati postupak i povećati mogućnost ostvarivanja kredita, koji može ići čak do 10.000 kuna. Nakon slanja online prijave, pošaljite im putem maila, faxa ili WhatsAppa i obostranu sliku osobne iskaznice, te sliku osobne uz Vaše lice. 

Nakon što banka odobri kredit, poslat će vam email s ugovorom o kreditu kojeg potpišete i pošaljete natrag, zajedno s potvrdom o jamstvu. Isplatu novca možete očekivati u istom danu!

4000 kn s 0 posto naknada

Ne postoji jednostavniji način dolaska do ovolikog novca, a bez rizika da će Vas kamatna stopa previše koštati. Ferratum banka svim novim korisnicima daje najpovoljniji kredit do 4 000 kn s 0 posto naknada i rokom otplate od 30 dana.

Ako ste postojeći korisnik, nisu zaboravili ni na vas! Za sve vjerne klijente imaju ponudu s čak 30 % popusta na bankovnu naknadu. 
Ne propustite ove najpovoljnije kredite na hrvatskom tržištu, akcija još uvijek traje i imate jedinstvenu mogućnost riješiti svoje financijske probleme.

Prazne priče o povoljnosti niskih stopa kamata sada su prošlost, banka koja Vam daje najbolje je ona koja nudi kredit s 0 posto kamata, stoga im se obratite s povjerenjem!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince