Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najpoželjniji pokloni od sada još dostupniji – ljetna sniženja

None Foto: Hrvatski novčarski zavod 5

Ljetni mjeseci su stigli, a s njima i sezonska sniženja te prilika da kupite nezaobilazne ljetne odjevne komade, neodoljive modne dodatke ili sitnice za dom po nižim cijenama

No, želite li iznenaditi svog prijatelja, člana obitelji ili partnera te ujedno kupiti dar koji vrijedi cijeli život, pravo je vrijeme da provjerite ponudu umjetničkih djela iz kovnice novca - Hrvatskog novčarskog zavoda.    

Više od stotinu zlatnih i srebrnih kovanica i medalja čine bogatu riznicu idealnih poklona za posebnu prigodu. Svaki primjerak umjetničko je djelo renomiranih akademskih kipara i dizajnera s oslikanim detaljima, osobama i znamenitostima hrvatske povijesti, među kojima su dubrovačke zidine, Pulska arena, Lenucijeva potkova, Kralj Tomislav, Nikola Tesla i brojni drugi. Posebna pogodnost za sve posjetitelje trgovine Hrvatskog novčarskog zavoda su ljetni popusti od 10 posto na investicijsko zlato i zlatne medalje te 15 posto na sve ostale programe.

Vrijedan znak pažnje koji traje vječno, a vrijednost mu raste

Uz znak pažnje, zahvale ili podrške, zlatnim ili srebrnim otkovom ili medaljom možete pokazati i originalnost. Bez obzira želite li dopuniti kolekciju umjetnina, investicijskog zlata ili tek tražite uspomenu na povijesnu znamenitost i zaslužnu ličnost , vjerujemo kako ćete u bogatom izboru kovanica i medalja pronaći nešto za sebe i svoje najmilije. Bez obzira što sam čin darivanja kratko traje, ovi originalni pokloni traju zauvijek i investicija su u budućnost jer njihova vrijednost raste iz dana u dan. 

Foto: Hrvatski novčarski zavod

Umjetnička djela s daškom prošlosti

Baš kao što ulice i spomenici žive tisućljeće, u riznici našeg srca žive i uspomene na poseban događaj ili putovanje. Hrvatski novčarski zavod svojom će ponudom autentičnih hrvatskih poklona odgovoriti i najzahtjevnijim zahtjevima kupaca te osigurati očuvanje najdražih uspomena.

Foto: Hrvatski novčarski zavod

Tražite li poklon, svakako razmislite o tome da dragoj osobi poklonite modernu umjetninu s daškom prošlosti  - dar čija vrijednost će trajati generacijama.

Iskoristite izvrsne ljetne pogodnosti trgovine Hrvatskog novčarskog zavoda u poslovnici Hrvatske pošte u Jurišićevoj ulici 13 ili putem web trgovine HNZ-a te očuvajte uspomenu na posebne trenutke malim, a iznimno vrijednim umjetničkim djelom.
 

Tema: Promo sadržaj