Obavijesti

News

Komentari 3

Najstarija mama (66) ima rak, bebe ostaju siročad?

Najstarija mama (66) ima rak, bebe ostaju siročad?
1

Maria del Carmen Busada de Lara iz Španjolske najstarija je majka na svijetu jer je u 66. godini rodila blizance. Godinu dana poslije dobila je rak

VIDEO

Maria del Carmen lagala je doktorima za godine kad je krenula na umjetnu oplodnju u privatnu kliniku u SAD-u. Kad je rodila sinove Christiana i Paua, obitelj je tvrdila da je njena odluka sebična jer je rodila djecu u poznim godinama.
- Govorili su mi da je to jako sebično i neodgovorno jer riskiram da će djeca ostati siročad - priča Maria te dodaje da je bolest nije slomila, nego joj daje snage za ići dalje.
Na upit što će biti s djecom u slučaju da umre Maria je rekla kako uopće ne razmišlja o smrti, a i ako se to dogodi, o djeci će se brinuti nećak i kum s obzirom da se Maria nije nikad udavala. Svoje blizance opisala je kao vrlo vesele bebe te je dodala da nikad nije požalila što ih je rodila u tim godinama. Ona je tretman oplodnje u privatnoj klinici u SAD-u platila 30.000 funti, a doktorima je slagala da ima 55 godina.
- Cijeli život htjela sam djecu, ali nisam našla čovjeka svog života s kojim bih to i napravila pa sam se odlučila na umjetnu oplodnju - kaže Maria, koja trenutačno živi u Cadizu. Djecu je odlučila imati nakon smrti majke Eugenie koja je u 101. godini umrla 2005. godine. Njen brat Emanuel (74) nije bio oduševljen tom odlukom, a to je i slikovito opisao riječima da se majka sigurno zbog te njene odluke okreće u grobu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"