Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Najveće svjetske zvijezde prve potvrdile dolazak na Sonus

Najveće svjetske zvijezde prve potvrdile dolazak na Sonus
1

Nakon što je prije par dana objavio vrijeme održavanja svog sedmog izdanja, Sonus festival je objavio imena prvih 42 izvođača koji će nastupiti od 18. od 23. kolovoza u klubovima na paškoj plaži Zrće

VIDEO

Tijekom 5 dana i 5 noći, organizatori Sonus festivala za posjetitelje su osigurali nezaboravno glazbeno iskustvo pod otvorenim nebom i nekoliko metara od Jadranskog mora, uz neka od najvećih imena svjetske techno i house glazbene scene.


Nakon izvrsnog debitantskog nastupa na Sonusu prošle godine, među prvima je svoje gostovanje potvrdila mlada, ali već planetarno poznata – Amelie Lens. Kao već dio Sonus obitelji, koji prate festival od samih početaka, Richie Hawtin i Sven Väth nikako neće propustiti dolazak na Pag. Uz miljenike Berghain zvuka, Chris Liebinga i Len Fakija, na Sonusu će po prvi puta nastupiti Dax J i Ben Klock, ali i relativno novo ime na sceni – I Hate Models koji već broji veliki broj fanova širom svijeta.

Kao i uvijek na Sonusu, ljubitelji minimal techna će doći na svoje, jer mogu očekivati nastupe vodeće dame tog zvuka, koja je priredila spektakl ove godine na zagrebačkom #WELOVESOUND festival – Sonja Moonear. Opet nam se vraćaju i pariški trojac Apollonia. Za Sonus je posebno vezan i maestro Ricardo Villalobos, zaslužan za tradicionalne aftere na Sonusu i koji će nastupiti na festivalu po sedmi put, ali ovaj put uz “šefa” Perlon etikete – Zipa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Treba spomenuti i dolazak miljenika domaće ali i svjetske publike – Solomuna koji će opet vratiti na plažu Zrće. Nakon vrlo uspješne sezone na Ibizi, vraćaju se i predstavnici Afterlife-a – Tale of Us, redovni gosti Sonusa Seth Troxler, Jamie Jones, ali i Magdalena i Daniel Avery.

Prema najavih prvih imena, možemo očekivati da će #WELOVESOUND i Time Warp koji stoje iza organizacije Sonus festivala, isporučiti jedan od najimpresivnijih programa za 2019tu, u Europi ali i šire.

Za više informacija, pratite Sonus festival na društvenim mrežama:

Facebook
Instagram
Facebook event

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj