Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon 15 godina: Mudrinić je dao ostavku, ide u Njemačku

None Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Mudrinić odlazi u Bonn u sjedište Deutsche Telekoma, koji je većinski vlasnik HT-a, na poziciju višeg potpredsjednika. HT od 1. siječnja preuzima Davor Tomašković

Ivica Mudrinić je nakon 15 godina na čelu Hrvatskog telekoma (HT)  dao ostavku na mjesto predsjednika Uprave HT-a kako bi prihvatio novu poziciju u Deutsche Telekomu (DT). Njegovo mjesto 1. siječnja iduće godine preuzima Davor Tomašković, priopćeno je iz HT-a nakon sjednice Nadzornog odbora u ponedjeljak. 

Mudrinić postaje viši potpredsjednik DT-a

Mudrinić će karijeru nastaviti u Bonnu u sjedištu DT-a, koji je većinski vlasnik HT-a, a pozicija će mu biti viši potpredsjednik DT-a zadužen za stratešku potporu članu Uprave DT Europe i tehnologije te Upravi DT-a.

Komentari (97)
  • Tamo neće moći biti "uspješan" kao u Hrvatskoj što je bio. Ali i ne ide on zato što ga Švabe zovu, nego ide da se skloni od nečega jer je izgleda postalo pre vruće u Hrvatskoj i za njega.

    9. 12. 2013,   23:06
  • Otišao je jer je vidio kako prolaze oni koji ostanu predugo kao Sanader i Vidošević, a ni on sigurno nije bez putra na glavi.

    9. 12. 2013,   22:22
  • Mudri otiš'o Švabama prodati patente pod rog za svijeću..ili prije bi se reklo Nijemci ga uhljebili vis a vis "zasluga" koje je odradio za njih a na štetu majčice države koja ima himnu s rukom na srcu

    9. 12. 2013,   23:38