Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon 7 dana našli Samiru (5): Živa je, ali u teškom stanju...

None Foto: Zoran Grizelj/Večernji list

Djevojčica je u teškom stanju i hitno je prevezena u bolnicu, a pronašli su je u petak osam kilometara od mjesta gdje je nađen njezin brat, rekao je jedan spasioc

Samira Alić (5), djevojčica koja je prije tjedan dana nestala sa svojim bratom Elvedinom (22), pronađena je u petak navečer. I brat i djevojčica su osobe s posebnim potrebama. 

Mještanin se onesvijestio kada ju je ugledao

Mještanin koji je djevojčicu pronašao izgubio je svijest kada ju je ugledao te je prevezen u bolnicu. 

Djevojčica je u teškom stanju i ima brojne ozljede. Hitno je prevezena u bolnicu iz koje su potvrdili da je pri svijesti, komunicira i samostalno diše, ali je pod stalnim nadzorom liječnika. Pronašli su je 8 kilometara od mjesta gdje je nađen njezin brat, rekao je jedan spasioc za Otisak.ba

Tražili su ih i pripadnici HGSS-a

Za njima su intenzivno tragali spasioci Crvenog križa i Civilne zaštite u Brčkom, Gorske službe spašavanja iz Mostara i Travnika te helikopter MUP-a Republike Srpske. Pomogli su i pripadnici HGSS-a. 

Dva dana prije pronalaska sestre, pronađen je Elvedin, no spasiteljima nije mogao pomoći u pronalasku Samire. Kada su ga pronašli, bio je u teškom fizičkom i psihičkom stanju te od iscrpljenosti nije mogao hodati.

Komentari (21)
  • Jadno dijete,brz oporavak ti zelim!

    25. 7. 2015,   15:41
  • Jadno maleno dijete,nadam se da će biti sve u redu od srca joj želim da što bolje i prije ozdravi

    25. 7. 2015,   15:50
  • Jadno dijete.Kako je uspjela otići čak 8 kilometara daleko od brata? Valjda će biti dobro.

    25. 7. 2015,   18:29