Obavijesti

News

Komentari 2

Nakon 70 godina našla majku: 'Toliko sličimo! Tko bi rekao...'

Nakon 70 godina našla majku: 'Toliko sličimo! Tko bi rekao...'
1

Kathleen je morala predati svoju kćer u dom. Pauline (73) nikada nije znala tko je njena biološka majka. Nakon 70 godina odlučila ju je pronaći. Upoznali su se prošle godine. Toliko si sličimo, rekla je presretna Pauline

VIDEO

Pauline Jones iz Dublina imala je samo tri godine kada su je posvojili iz Centra za majke i bebe u Irskoj. Danas je Pauline 73-godišnjakinja i nedavno je konačno upoznala svoju biološku majku Kathleen (94).

Prije dvije godine Pauline je odlučila kako bi voljela upoznati svoju biološku majku. Odlučila je napraviti DNK test te tako pronaći bilo što o povijesti svoje obitelji. Nakon godina traženja i upoznavanja s daljnjim rođacima, Pauline je konačno upoznala svoju majku u studenom prošle godine.

- Ne mogu vjerovati. Toliko sličimo. Uplašila sam se kada sam ju prvi puta vidjela. Imamo slične pokrete i geste. Cijelo vrijeme sam pokušavala to nekako 'probaviti'. Tko bi rekao da će 73-godišnjakinja pronaći svoju majku - rekla je Pauline.

Kathleen živi u domu za starije u Dublinu, u ranom stadiju je demencije i tijekom prvog posjeta svoje kćerke nije se mogla sjetiti da ju je uopće ikad dobila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moj brat ju je pitao zna li tko sam ja. Pitao ju je sjeća li se da je prije puno godina dobila bebu koju je morala ostaviti u domu. Rekao joj je da sam ja Mary, tako me je ona htjela nazvati - rekla je Pauline.

Kathleen je prepoznala Pauline tek tijekom njihovog trećeg susreta. Kada su je medicinske sestre upitale tko joj je došao u posjet, Kathleen je rekla: "Moja kćer"

Od tada, kaže Pauline, majka joj je svaki put sretna i nasmiješena kada se susretnu. Međutim, Pauline žali jer ju nije ranije upoznala.

- Da smo se sreli ranije, dobila bih više odgovora od nje. Brat mi je nedavno rekao da je oduševljen da smo se konačno pronašli, ali da smo izgubili 70 godina. Rekla sam mu da onda moramo iskoristiti najbolje godine koje su nam ostale - dodala je Pauline te istaknula kako ranije nije išla na testiranja jer nije htjela povrijediti svoje roditelje koji su ju posvojili.

- Bila sam i uplašena da me moja biološka majka ne odbije. Ne bih se mogla nositi s tim. Konačno sam se odlučila na to jer moj sin i unuk nisu znali ništa o mojoj obiteljskoj povijesti, piše Mirror.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a