Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon godinu dana: Michelle je otkrila što je dobila od Melanie

None Foto: screenshot/Youtube

Michelle Obama se nije najbolje snašla s poklonom pa je situaciju spasio njezin suprug Barack. Michelle kaže da nitko ranije u takvoj situaciji nije donio poklon

Nakon više od godinu dana Michelle Obama (54) odala je što joj je Melania Trump poklonila prilikom "primopredaje" Bijele kuće. Novi američki predsjednik Donald Trump (71) i njegova supruga Melania su 20. siječnja 2017. godine došli u Bijelu kuću gdje su ih dočekali Barack (56) i Michelle Obama koji su bili na odlasku.

Melania (47) je tada donijela Michelle poklon u plavoj kutiji zamotan bijelom vrpcom. Mediji su pisali da ga je kupila u Tiffanyju. Michelle se nije najbolje snašla i nije znala kuda bi s kutijom. U showu Ellen DeGeneres sada je objasnila da je taj posjet bio točno određen protokolom.


- Rekli su nam gdje moramo stajati i što moramo raditi. Nitko do tada nije donio poklon pa sam se pitala što da radim s njim. Nitko nije došao da uzme kutiju i pitala sam se da li da se onda s njim fotografiram. Situaciju je spasio Barack koji je uzeo poklon i odnio ga u kuću - rekla je Michelle.

Otkrila je i što je bilo u kutiji. Melania joj je poklonila okvir za sliku. 

Komentari (36)
  • Divn, krasna, spoosbna, inteligentna, svestrana Michelle kako su joj samo deset godina tepali, ne zna se snaci u situaciji ako se za to netko drugi nije pobrinuo.

    1. 2. 2018,   23:46
  • Ova cijela situacija pokazuje samo koliko je M. Obama nepristojna i bezobrazna. I ne samo to vec i laze. 2009 na inauguraciji je donijela poklon Lauri Bush. Bijeli paket sa crvenom masnom.

    2. 2. 2018,   11:11
  • To znači da je i dalje samo animirana uglađena dama koja oko sebe ima isti nivo ljudi za savjete protokola koji baš nisu vični tom poslu. I naša Jaca je zbog neupućenosti odložila damsku torbicu na pod.

    1. 2. 2018,   23:13