Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Uslijed marakeške avanture, izgubila je četvrtinu pristaša'

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon posljednjeg istraživanja popularnosti stranaka i političara, HDZ se narugao predsjednici i svojoj članici, istaknuvši da joj je zbog marakeške avanture izgubila četvrtinu pozitivnog dojma

Nakon posljednjeg CRO Demoskop istraživanja rejtinga stranaka, HDZ se na svojoj službenoj stranici, ali i na Facebooku i Twitteru narugao novom padu SDP-a (kojeg zove Sunovrat Demagoške Partije) ali i padu rejtinga predsjednice i članice stranke Kolinde Grabar Kitarović.

- Predsjednica Grabar-Kitarović, uslijed 'marakeške avanture', izgubila je oko četvrtine pozitivnog dojma, pavši s prošlomjesečnih 25,2 na sadašnjih 19,4 posto - stoji u objavi.

Ističu da je SDP zabilježio novi najniži rezultat - sada 17,4 posto prema 17,7 iz prošlog mjeseca. 'Kako smo već više puta upozorili: što Bernardić & Maras više nastupaju, to je SDP-ov rejting manji!,' piše HDZ.

Uz to, istaknuli su 'rast rejtinga predsjednika Andreja Plenkovića koji je narastao s 9,7 na 11,4!'

 

Komentari (107)
  • još jedan dokaz kaki su adezeovci,dok in tribaš,fale te a kad netribaš,pljuju te...utom su vjerodostojni...jpm...

    8. 11. 2018,   20:36
  • Koliko se sjećam, prema "anketama" je Hillary vodila, svi su ismijavali Trumpa, kad ono....buć.... Naravoučenije: ne vjeruj "anketama", pogotovo kad su naručene. U svakom slučaju, vlada na čelu s Plenkovićem krenula je u žestoku propagandnu medijsku kampanju ocrnjivanja svakoga tko se usudi usprotiviti se Marakeškom sporazumu. Nisu pošteđeni niti predsjednica, niti građani.

    8. 11. 2018,   23:35
  • Anemični Sam piše ankete, PA nije ovaj narod veslo siso da u to povjeruje, odzvonilo ti je plenki

    8. 11. 2018,   21:19