Obavijesti

News

Komentari 21

Nakon noći na Fejsu i Twitteru odlučio ubiti nekog. Bilo koga

Nakon noći na Fejsu i Twitteru odlučio ubiti nekog. Bilo koga
2

Probudili su mi jauci, zapomaganje 'Nemoj brate, nemoj...' Od susjeda sam saznala da je dečko ležao u lokvi krvi ispred svojih ulaznih vrata, navodno je ključ još bio u bravi, izjavila je susjeda

VIDEO

U ponedjeljak u jutarnjim satima policija je u Beogradu uhitila Nedjeljka Đurovića (28) zbog svirepog i teško shvatljivog ubojstva studenta Miloša Mileusnića (24), kojeg uopće nije poznavao.   

Zločin se dogodio u nedjelju oko šest sati ujutro, u ulici Dimitrija Tucakovića 20 a, u kojoj je ubijeni Mileusnić živio sa svojim cimerom. 

Uhićeni Đurović odmah je policiji priznao zločin. U svojem iskazu, izjavio je da je cijelu noć proveo na Facebooku, Instagramu i Twitteru i da je shvatio koliko je nesretan. Postao je nervozan, ljut i bijesan jer je shvatio da je njegov život besmislen. Zbog toga je odlučio nekoga ubiti, piše Blic.rs.

'Nemoj brate...'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ubojica nije poznavao svoju žrtvu, nisu bili povezani na društvenim mrežama. Jednostavno, nesretni mladić bio je prvi čovjek na kojeg je pomahnitali ubojica nabasao u svojem ubilačkom pohodu.

Miloš Mileusnić kobnog se jutra vraćao od svoje djevojke. Pred ulazom u zgradu, Đurović je na svoju žrtvu nasrnuo nožem i zadao mu više ubodnih rana. Ranjeni Miloš uspio je otvoriti ulazna vrata i ući u hodnik zgrade. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, no mladić je zbog težine nanesenih ozljeda preminuo u bolnici.

- Čuo sam neku galamu i buku, a onda i jaukanje. Sve se brzo odigralo. Liječnici Hitne su ga zatekli u hodniku zgrade, u nesvjesnom stanju - izjavio je susjed za Informer.rs.

- Probudili su mi jauci, zapomaganje 'Nemoj brate, nemoj...' Kasnije sam od susjeda saznala da je taj dečko ležao u lokvi krvi ispred svojih ulaznih vrata, navodno je ključ još bio u bravi. Vjerojatno je pokušao pobjeći u stan, ali nije uspio. Jadničak - ispričala je stanarka zgrade.

- Taj dečko živio je u stanu do nas već nekoliko godina. Rijetko smo ih viđali. Imao je i cimera. Bili su fini momci, pozdravljali su susjede na hodniku. Za razliku od drugih podstanara, kod njih nikad nije bilo buke i galame. Zaista su bili pristojni momci - izjavio je reporterima Informera šokirani susjed. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora