Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon potrage u Baškoj našli tijelo Poljaka: Nestao na biciklu

Na mjestu događaja policija je obavila očevid, a tijelo pronađenog 41-godišnjeg državljanina Poljske prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci gdje će biti utvrđen točan uzrok smrti

Policijski službenici Policijske postaje Krk sinoć, u ponedjeljak su zaprimili prijavu nestanka 41-godišnjeg državljanina Poljske, koji je istog dana oko 12 sati biciklom otišao na šetnicu iznad Baške.

Odmah je započela pretraga terena u kojoj su sudjelovali policijski službenici krčke policije i pripadnici HGSS-a s potražnim psima i vozilima. Pretragom terena pronađen je bicikl, a potom, nažalost, i mrtvo tijelo spomenutog muškarca. 

Na mjestu događaja policija je obavila očevid, a tijelo pronađenog 41-godišnjeg državljanina Poljske prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci gdje će biti utvrđen točan uzrok smrti. 
 

Komentari (15)
  • Tak je, u podne biciklom đir po Krku

    24. 7. 2019,   12:13
  • U Baški sam doživjeo najveće temparature , jer je okružena stjenama i sve skupa izgleda ko u kotlu. Bio sam tako crn , da se je smežurila boja nacrno-beli fotografiji ! A on ide biciklirati !

    24. 7. 2019,   15:29
  • A ja se čudila kad sam vidla policijski auto u baškoj jučer.... to je rijeđe od poštenog političara

    24. 7. 2019,   13:12