Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon Splita Kolinda Grabar Kitarović ured seli u Vukovar

None Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Uoči izbora predsjednica će po tjedan dana stolovati u Istri i istočnoj Slavoniji... Od 14. rujna bi trebala boraviti u Puli. U zadnjem tjednu listopada seli se u Vukovar

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nastavlja turneju svog Ureda po Hrvatskoj. Uskoro kreće put Istre i Slavonije. Kolinda Grabar Kitarović u kolovozu je na deset dana preselila ured u Split, što je izazvalo negativne reakcije vladajućih i dijela javnosti. Unatoč tome predsjednica nastavlja s izmještanjem ureda. 

Od 14. rujna bi trebala boraviti u Puli. U zadnjem tjednu listopada seli se u Vukovar. U svakom gradu boravit će jedan tjedan. Glasnogovornik predsjednice Luka Đurić tvrdi da je preseljenje u Split koštalo samo 4500 kuna. Prema Đurićevim riječima, taj je novac potrošen na dnevnice. 

Na Kolindina putovanja reagirao je i vođa Živog zida Vilibor Sinčić. U otvorenom pismu pozvao je predsjednicu da umjesto pokazivanja na Sinjskoj alci pođe s njim u DORH pitati “zašto ondje štite kriminal i ne rade posao za koji primaju plaću”. Sinčić tvrdi da se Kolinda ponaša baš kao njezini prethodnici. “Ako ne znate svoj posao, pozovite mene. Za svoj rad kao Vaš savjetnik ne tražim nikakvu naknadu”, napisao je. 

Komentari (1164)
  • Jel to počinje serijal...''Lijepom našom...s Kolindom''.

    5. 9. 2015,   17:32
  • Biiitiiiii ćemoooo kao Švicarskaaaa ako ja budem predsjeeeednicaaaaa

    5. 9. 2015,   17:31
  • Ona naprosto iritira, rijetka žena kou nemogu niti gledati niti slušati.

    5. 9. 2015,   19:06