Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon sudara je 45 minuta čekao da ga izvuku iz auta

None Foto: Mario Rubčić 8

U mjestu Oštarski Stanovi u Karlovačkoj županiji u subotu u 10.30 frontalno su se sudarila dva auta. Dvije su osobe završile u bolnici u Karlovcu

Automobili su bili gotovo neprepoznatljivi. Dva su se vozila frontalno sudarila. Nije mi poznat razlog, no moguće je da je netko od njih pretjecao, rekao nam je čitatelj Mario Rubčić, koji je snimio sudar na državnoj cesti D1 u Oštarskim Stanovima u Karlovačkoj županiji. Kaže da su se ostali vozači odmah zaustavili kako bi pomogli unesrećenima te su pozvali Hitnu, policiju i vatrogasce. No, pomoć im je na mjesto nesreće, prema riječima čitatelja, stigla tek nakon 45 minuta.
- Vozač crvene Škode cijelo je to vrijeme bio ukliješten u automobilu, nakon čega su ga konačno izvukli vatrogasci - rekao nam je Mario.
- U Oštarskim Stanovima sudarila su se dva automobila zagrebačkih registracija. Vozačica E.V. (60) nepropisno je pretjecala te se sudarila vozačem S.Z. (51), koji je naišao iz suprotnog smjera. Prema prvim informacijama, dvije su osobe ozlijeđene te su zbrinute u karlovačkoj bolnici. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola - rekli su nam u Policijskoj upravi karlovačkoj.

Komentari (6)
  • samo citatelj nije napisao gdje je prva stanica prve pomoci...

    11. 7. 2009,   12:55
  • Nebi smio cekat 20 min a kamoli 45.Kaj nemaju sirenu

    11. 7. 2009,   12:02
  • lekaaa: o kakvoj ti sireni pricas? ugradi si je znas gdje mozda budes bio/la brzi u prometu... Covjek je ziv, to je najvaznije!

    11. 7. 2009,   13:11