Obavijesti

News

Komentari 5

Svađali se i upucao ga u trbuh: Prijavili ga za pokušaj ubojstva

Svađali se i upucao ga u trbuh:  Prijavili ga za pokušaj ubojstva
1

Obračun u Viškovu: Ozlijeđeni muškarac je hitno prevezen je KBC Rijeka gdje je hitno operiran i u nedjelju je bio stabilno. No stanje mu se u međuvremenu pogoršalo i trenutno je vitalno ugrožen

VIDEO

Policija je muškarca (40) koji je u nedjelju u Viškovu kraj Rijeke ranio 30-godišnjaka, kazneno prijavila državnom odvjetništvu te ga je predala pritvorskom nadzorniku, izvijestili su u ponedjeljak iz primorsko-goranske policije.

Sumnjiči ga se da je pokušao ubiti muškarca s kojim se nešto ranije iste noći fizički sukobio ispred casina u Viškovu Pištolj koji je osumnjičeni nezakonito posjedovao je pronađen te će biti podnijet optužni prijedlog prema Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja.

Ozlijeđeni muškarac je hitno prevezen je KBC Rijeka gdje je hitno operiran i u nedjelju je bio stabilno. No stanje mu se u međuvremenu pogoršalo i trenutno je vitalno ugrožen, sediran i nalazi se na respiratoru na jedinici intenzivnog liječenja.

- Radi se o ozljedi trbuha, gdje se nalaze crijeva i krvne žile i to je generalno vrlo kompleksno područje. Kod ovakvih situacija stanje pacijenta vrlo brzo može skliznuti na jednu ili drugu stranu, no liječnici rade sve što je u njihovoj moći kako bi stanje stabilizirali - doznajemo iz KBC-a Rijeka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pucnjava u Viškovu: Posvađali se pa ga onda upucao u trbuh
Pucnjava u Viškovu: Posvađali se pa ga onda upucao u trbuh

Pritvorili i muškarca zbog lihvarskog ugovora

Iz policije su u ponedjeljak izvijestili da je provedeno i kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom, koji je zbog sumnje da je počinio kaznena djela lihvarskog ugovora i iznude kazneno prijavljen državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Sumnjiči ga se da je od travnja 2008. do prosinca 2017. na području Malog Lošinja počinio kazneno djelo lihvarskog ugovora te da je dvoje hrvatskih državljana oštetio za oko 447.000 kuna.

Istim kaznenim djelom, ali i iznudom, u razdoblju od prosinca 2016. do svibnja 2019., oštetio je i 26-godišnjeg hrvatskog državljanina. Oštetio ga je za znatniju sumu, uputivši mu pritom ozbiljne prijetnje i primjenjujući silu, naveli su iz policije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu