Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon tučnjave jednog je mladića ubio, drugog ranio

None Foto: Željko Rukavina 3

Policija je u 3.45 sati uhitila muškarca (46) za kojeg sumnjaju da je nakon svađe pištoljem ubio Kornelija Martinovića (23) i ranio M. Gašpara (29)

Kako doznajemo iz bjelovarske policije, svađa nekoliko muškaraca u kafiću Tarkus u Ulici Matice Hrvatske prerasla je u tučnjavu na ulici. U jednom trenutku je muškarac ispalio tri hica od kojih je jedan pogodio Kornelija Martinovića (23). Teško ranjeni Martinović umro je u kolima Hitne pomoći na putu prema bolnici. Drugi metak je pogodio i M. Gašpar (29) u desnu natkoljenicu. Napadač je pobjegao, a policija je tijekom noći u mjestu kraj Bjelovara uhitila 46-godišnjaka za kojeg sumnjaju da je ubio i ranio dvojicu mladića. Uz njega su na obavijesnom razgovoru i dvojica muškaraca koji bi trebali policiji razjasniti okolnosti ubojstva. Doznajemo da je jedan od njih priznao ubojstvo. Glasnogovornik PU Bjelovarsko - bilogorske, Dražen Medved, u prijepodnevnoj konferenciji za novinare kazao je da je pucnjavi prethodio verbalni sukob petorice muškaraca. Neslužbeni izvori kažu da je osumnjičeni 46-godišnjak, navodno Vladimir R., izašao iz kafića u društvu još jednog muškarca. Porječkali su se s trojicom mladića među kojima su se nalazili Martinović i Gašpar. Tada je došlo do fizičkog obračuna i pucnjave.
Poginuli Kornelije Martinović doselio je s obitelji u Bjelovar iz BiH prije 13 godina. Susjedi o pokojnom Korneliju, kao i o majci Mirjani i ocu Peri te dvjema sestrama govore sve najbolje.

Komentari (19)
  • Uskoro pogledajte što o tome događaju piše lokalni portal Zvono na www.zvono-bbz.info

    11. 4. 2008,   09:43
  • Nepismeni ste toliko da bi vam trebalo oduzeti pravo da izdajete novine (?!). Ulica Matice hrvatske. Matica hrvatska. Malo h, jer je to pridjev. To je zadatak za diktat u osnovnoj školi. Sram vas bilo.

    11. 4. 2008,   11:28
  • Hrvatska, zemlja sigurnog življenja.

    11. 4. 2008,   17:32