Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naletio na majku s troje djece na zebri, četvero ljudi u bolnici

None Foto: snimio čitatelj/24sata 4

Ozlijedjeni Poljaci hitno su prevezeni u KBC Rijeka na Sušaku gdje im se utvrdjuju ozljede, no nesluženo doznajemo da je njih troje dobilo lakše ozljede dok je jedna žena zadobila nešto teže

Četvero ljudi ozlijeđeno je u prometnoj nesreći u ulici Kralja Tomislava, na ulazu u Crikvenicu u smjeru Rijeke, jutros oko 10 sati.

- Do nesreće je došlo na pješačkom prijelazu pri kojem vozač (83) Mazde zagrebačkih registracija nije na vrijeme uspio zaustaviti vozilo te je udario u baku, majku i dvoje od troje djece koji su u to vrijeme prelazili cestu - doznajemo iz PU primorsko goranske. 

Foto: snimio čitatelj/24sata

Ozlijeđeni Poljaci hitno su prevezeni u KBC Rijeka na Sušaku gdje im se utvrđuju ozljede, no neslužbeno doznajemo da je njih troje dobilo lakše ozljede dok je jedna žena zadobila nešto teže, a radi se o prijelomima.

- Kada je automobil udario u pješake jedna žena pala je na haubu razbivši vjetrobransko staklo. Netko od njih je udario i u desni retrovizor koji je polomljen. Vozilo se odmah zaustavilo, a prva pomoć je ubrzo stigla. Vozač gospodin u godinama rekao mi je da su pješaci naglo krenuli na prijelaz, tako da on nije uspio na vrijeme zakočiti vozilo - kaže svjedok nesreće.

Glavna prometnica u Crikvenici tijekom očevida bila je zatvorena za promet oko 1 sat, te su se koristili alternativni pravci.

Komentari (167)
  • Prvo, 83 godine. Ne zanima me koliko je netko vitalan, s toliko godina su ti refleksi sporiji, koordinacije pokreta usporenije. I većina starijih vozača voze "old school" načinom - ja sam uvijek u pravu, ja imam iskustva, ja grubim svima. Drugo, ako su pješaci već stali na zebri tvoja dužnost kao vozača je da propustiš pješake da prođu ili barem usporiš vozilo. Srećom nije nitko smrtno stradao.

    10. 9. 2019,   16:14
  • Vozač 83 godine? Jel se to netko šali? Ljudima iznad 70 godina NE BI trebalo biti dozvoljeno upravljati motornim vozilom. Tu nema refleksa,vid je smanjen,i predstavljaju veliku opasnost za druge. Jadni ljudi.

    10. 9. 2019,   16:01
  • Naglo krenili na pjesacki? Zar se ne staje kad vidis pjesaka da zeli preci pjesacki? Ovdje ih je bilo 5 nemozes da ne vidis

    10. 9. 2019,   16:33