Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nansi Tireli preuzela Laburiste do sljedećih stranačkih izbora

None Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Tireli je uz tek nekoliko suzdržanih glasova naslijedila Dragutina Lesara, koji je podnio ostavku nakon slabih rezultata stranke na izborima za Europski parlament

Baš kao što je bilo i najavljeno, Nacionalno vijeće Hrvatskih laburista imenovalo je u subotu Nansi Tireli vršiteljicom dužnosti predsjednika stranke.

Tireli će na tom mjestu ostati do unutarstranačkih izbora koji će najvjerojatnije biti održani do kraja godine, odnosno najkasnije do svibnja.

Tireli je uz tek nekoliko suzdržanih glasova naslijedila Dragutina Lesara, koji je podnio ostavku nakon slabih rezultata stranke na izborima za Europski parlament.

U subotu je najavila ozbiljnu pripremu za sljedeće parlamentarne izbore, te kazala da su Laburisti ozbiljna stranka koja ima svoje mjesto na političkoj sceni u Hrvatskoj.

Komentari (17)
  • Mislim da ta stranka uz Mirelu HolY i njen Orah mogle bi biti jedina alternativa ovima koji se glođu čak i između sebe i onim prošlim koji su opljačkali i poharali Hrvatsku više od i jednog okupatora do sada u Hrvatskoj povjesti.

    8. 6. 2014,   07:36
  • Nansi, uzmi ovaj cvijet, učini boljim naš svijet.

    8. 6. 2014,   00:04
  • Sretno..

    7. 6. 2014,   18:53