Obavijesti

News

Komentari 33

Teroristički napad u Zvorniku: Uhitili su još jednog muškarca

Teroristički napad u Zvorniku: Uhitili su još jednog muškarca
2

SIPA je na području Kalesije uhitila muškarca K. M., kojeg dovode u vezu s terorističkim napadom u Zvorniku. Kako piše Klix.ba, riječ je o Kasimu Mehidiću

VIDEO

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u utorak su na području Kalesije uhitili muškarca K. M. , kojeg se dovodi u vezu s terorističkim napadom na policijsku stanicu u Zvorniku . Kako doznaje Klix.ba , riječ je o Kasimu Mehidiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 01:22

- U nastavku aktivnosti povodom terorističkog napada na policijsku stanicu u Zvorniku, pripadnici zajedničkog istražiteljskog tima na području Kalesije pretražuju stan i druge prostorije koje koristi K.M. , dok je na području Dubnice pretražena prostorija Mesdžida s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji se mogu dovesti u vezu s krivičnim djelom iz člana 201. KZ BiH "Terorizam“ i poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku - priopćila je SIPA .

SIPA navodi da je K.M. uhićen te će ga privesti u službene prostorije Regionalnog ureda SIPA-e u Tuzli, gdje će se izvršiti kriminalistička obrada. Nakon toga predat će ga Tužiteljstvu BiH na dalje postupanje.

Kriminalistička obrada nad Avdulahom Hasanovićem , koji je u utorak ujutro uhićen na području općine Zvornik i priveden u službene prostorije Regionalnog ureda SIPA-e u Tuzli, još uvijek traje. Istovremeno se saslušava veći broj svjedoka, navodi SIPA.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.