Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Napad na Rađenovića naručili su Slobodan Ljubičić i Ćorić'

None Foto: Sanjin Strukić 4

Slučaj premlaćivanja Igora Rađenovića ponovno je otvoren nakon što je za to osuđeni napadač Miodrag Šimunac odlučio progovoriti o tome tko je sve naručio

Miodrag Šimunac koji je osuđen zbog napada na Igora Rađenovića u ponedjeljak je u USKOK-u dao iskaz u kojem je rekao kako su napad na Rađenovića naručili Stipe Ćorić i Slobodan Ljubičić, piše Jutarnji list. Stipe Ćorić, koji je u međuvremenu preminuo, bio je član HSP-a te bivši direktor Zagrebačkih cesta kojeg je 2008. na tom mjestu zamijenio Rađenović. Rađenović je u tvrtki počeo uvoditi red i Ćorić je tvrdio da im on smeta, rekao je navodno Šimunac u svom iskazu. Kazao je, piše Jutarnji, i da je na sastancima osim Ćorića bio i Ljubičić, tadašnji predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga te kako su mu rekli kako 'gazda' traži da se sve što prije završi, da se Rađenović zastraši kako bi dao otkaz. Ćorić se, navodno je rekao Šimunac, pozivao i na 'Antu', a Jutarnji list pretpostavlja da bi to mogao biti Anto Đapić iako za to nema dokaza. 

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista!

Nemam veze s napadom na Rađenovića

Nemam veze s napadom na Igora Rađenovića i odbacujem te laži i izmišljotine, rekao je u utorak za Tportal Anto Đapić. Rekao je kako nema veze s tim događajem kojeg najozbiljnije osuđuje. 

Bandić traži sankcije za počinitelje

Iz Banićeva ureda su pak poslali priopćenje u kojem piše kako gradonačelnik Zagreba pozdravlja svaki korak koji vodi k potpunom rasvjetljavanju slučaja napada na Rađenovića. Poručuju i kako gradonačelnik želi da se što prije svi krivci, a pogotovo naručitelji najoštrije sankcioniraju, javlja Tportal


Komentari (7)
  • goli otok...hitno

    20. 9. 2011,   09:32
  • Neka mi neko kaze,koje odgovarao i koje kaznjen od svih ovih pustih afera ,koje su dosle u javnost????Ovako je najlakse zataskavat zive,a bavi ti se mrtvima.katastrofa.!

    20. 9. 2011,   09:54
  • Korupcijska hobotnica HDZ-a je platila Šimuncu da propjeva,ali vjerojatno pjeva krivu pjesmu!

    20. 9. 2011,   17:40