Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napadač na Srbe torcidaš koji je uletio na teren nakon Gzire?

None Foto: Ivo Čagalj/Duško Jaramaz/Pixsell 7

Desno na fotografiji je mladić krhke građe u crnim hlačicama, ima žute tenisice i tetovažu uzduž lijeve noge. Na fotografiji lijevo je torcidaš koji je 18. srpnja uletio na teren nakon Hajdukovog ispadanja od Gzire

Svi osumnjičeni za napad na goste i vlasnike kafića u Uzdolju kraj Knina pripadnici su navijačke skupine iz Splita i svi su već prekršajno evidentirani zbog nasilja na sportskim utakmicama, a neki su prijavljivani i za kaznena djela.

Objavila je to šibenska policija o napadu koji je okarakteriziran kao nasilničko ponašanje počinjeno iz mržnje, oštećenje tuđe stvari i nanošenje tjelesnih ozljeda. 

POGLEDAJTE VIDEO

Je li to isti mladić?

Policija je na kraju podnijela prijave protiv četvorice i jednoga koji je u bijegu.

Privođenje osumnjičenih u policijsku postaju u Å ibeniku POLICIJA O NAPADAČIMA NA SRBE: 'Svi osumnjičeni pripadnici su navijačke skupine iz Splita...

Sumnjaju da su imali još 10 pomagača, a svima prijeti i do tri godine zatvora. Prilikom privođenja u zgradu Državnog odvjetništva u Šibeniku, svi osumnjičeni za napad sakrili su lice, a neki su novinarima dobacili: 'Novinari Srbi! Je*em vam majku!'

Među privedenima bio je mladić krhke građe, imao je crne kratke hlačice, žute tenisice i tetovažu uzduž cijele lijeve noge koju je bilo teško ne primijetiti.

Privođenje osumnjičenih u policijsku postaju u Šibeniku | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Na fotografijama snimljenima 18. srpnja također je mladić krhke građe, ima crne hlačice, žute tenisice i tetovažu na lijevoj nozi. Fotografija je snimljena nakon Hajdukovog ispadanja od Gzire na Poljudu, kad su neki pripadnici Torcide uletjeli na teren.

Foto: Ivo Čagalj/Duško Jaramaz/Pixsell

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Hajduk je 18. srpnja na Poljudu izgubio od malteške Gzire 3-1 i ispao je iz Europske lige. Nakon sučevog zvižduka nastao je kaos jer su neki torcidaši probili ogradu uletjeli na teren. Neki od njih su pokušali ući i u ložu gdje su bili čelnici Hajduka.

POGLEDAJTE VIDEO

Komentari (375)
  • Svi su poznati policiji i svi su klošari koji su problematični i koji bi u normalnim državama već trebali guliti u zatvoru,ne znam koji drek onda rade na slobodi.

    28. 8. 2019,   21:15
  • Jadnik ima 25 kila, taj može napadati samo u čoporu....

    28. 8. 2019,   21:16
  • Što je po zanimanju i koliko zarađuje. Jel taj išta radi u životu osim sranja. Mora da su majka i otac ponosni na njega.

    28. 8. 2019,   21:11