Obavijesti

News

Komentari 75

Napadači idu u istražni zatvor, mladić (19) u induciranoj komi

Napadači idu u istražni zatvor, mladić (19) u induciranoj komi
3

Dvojica 19-godišnjaka u petak su u Šibeniku brutalno pretukli svojeg vršnjaka. Određeno im je mjesec dana istražnog zatvora. Mladić (19) je u induciranoj komi

VIDEO

Dvojica 19-godišnjaka koja su u petak ispred studentske menze u Šibeniku pretukli 19-godišnjeg studenta sljedećih mjesec dana provest će u istražnom centru Županijskog suda u Šibeniku.  Dežurni državni odvjetnik ispitao ih je, kako kaže DORH u svom priopćenju, zbog postojanja osnovane sumnje da su  počinili kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede. 

DORH je ustanovio da su dvojica 9. listopada 2015. oko podneva u kafiću prijetili svom vršnjaku i izazivali ga na tučnjavu.  

- Kada je izišao iz lokala, zajednički i dogovorno, s ciljem da ga teško tjelesno ozljede, sustigli su ga kod ugla zgrade, verbalno napali, a zatim ga snažno udarili šakom u glavu. Uslijed tog udarca oštećenik je pao na pod i zadobio osobito teške tjelesne ozljede glave zbog kojih mu je život doveden u opasnost, tako da je nakon operativnog zahvata hospitaliziran u KBC Split - kažu u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Doneseno je rješenje o provođenju istrage i sucu istrage podnijet prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika. Prijedlog je sudac prihvatio i odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke kao i od ponavljanja kaznenog djela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Liječnici mladića stavili u induciranu komu

Stanje studenta kojeg su pretukli ispred studentske menze u Šibeniku i dalje je iznimno teško. 

Tijekom subote bio je priključen na aparate, disao je uz pomoć respiratora, a liječnici su ga stavili u induciranu komu kako bi se organizam lakše oporavljao. Nakon operacije u kojoj su zaustavili krvarenje na površini mozga smjestili su ga na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Split. 

Napadnuti Luka M. (19) želio je upisati hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Splitu, no stjecajem okolnosti postao je student prve godine Turističkog menadžmenta na Veleučilištu u Šibeniku. Tako je i završio pred studentskom menzom, nedaleko od Veleučilišta, gdje su ga u petak u podne napala dvojica mladića. Među studentima se ne može saznati puno o tučnjavi, ali svi su zgroženi i čude se kako se tako nešto moglo dogoditi.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag