Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

‘Napala me razjarena krava, spasio me je skok u kanal...’

None Foto: Ivica Galović/PIXSELL 3

STAMPEDO: Danica Bregović (58) šetala je savskim nasipom u Županji. Iza sebe je čula topot. Okrenula se i shvatila da je proganjaju krave. Mislila je da je gotova

Čula sam topot iza sebe, okrenula sam se i vidjela crnu kravu koja je pognula glavu jureći prema meni. Iz nozdrva joj je curila slina i išla je para, rekla nam je Danica Bregović (58).

U ponedjeljak popodne šetala se savskim nasipom u Županji. Kaže kako svaki dan prođe cijelu šetnicu te da je krave viđala i ranije. Tog dana padala je kiša, a ona je prošla kraj stada od 15-ak krava kad su je napale.

- Pitala sam se: ‘O majko moja, što ću?’. Nikoga nije bilo u blizini i jedini mi je izlaz bio da se sjurim niz osam metara visok nasip. Krenula sam dolje, ali i moja progoniteljica, kojoj su se pridružile još dvije krave. Spas sam vidjela u kanalu punom vode. Nisam ušla u vodu, nego sam se bacila - opisuje Danica. Dodaje kako je krava krenula za njom u vodu, a ona je pokušavala nazvati policiju.

Marko Mrkonjić/Pixsell - Ilustracija

'Pitala sam se: Bože, hoću li ovako završiti?'

- Bože, hoću li ovako završiti?, postavljala sam si pitanje dok sam osjećala kako mi srce kuca u grlu - u šoku je Danica.

Kad je napokon dobila policiju, počeli su je ispitivati je li napasala krave i čije su. Pokušavala im je objasniti da je napadnuta, ali veza se prekinula. Uspjela je pozvati supruga koji ju je pronašao u kanalu. Čitavo to vrijeme krave se nisu micale

Ivica Galović/Pixsell

Ne može podnijeti prijavu: Krave ju nisu ozlijedile

Policija joj je rekla da ne može podnijeti prijavu jer je krave nisu ozlijedile. Zaključuje kako tamo više neće šetati i da će krave odsad zaobilaziti u širokom luku.

Komentari (85)
  • osveti joj se...pojedi big mac :)

    3. 10. 2015,   10:24
  • Bacila se u vodu a krava je krenula za njom. Strava! I onda je iz vode izvadila mobitel, nazvala policiju, a poslije i muža. Blago njoj, da je meni takav mobitel....

    3. 10. 2015,   14:08
  • policija ko policija: - upomooooć, napadnuta sam!!! - "ime oca? ime majke? datum i mjesto rođenja?"

    3. 10. 2015,   11:51