Obavijesti

News

Komentari 35

Napala policajca: Udarila ga je nogom u lice i ubola kemijskom

Obitelj se htjela požaliti predsjedniku suda na postupanje pravosudnih policajaca. Incident je prerastao u fizički obračun, a 67-godišnjakinja osuđena na godinu dana zatvora

VIDEO

Općinski sud u Splitu nepravomoćno je osudio Nevenu A.M., 67-godišnjakinju s Brača, optuženu za napad na policajca. Bračanki je sud odredio godinu dana zatvora s rokom kušnje od četiri godine. 

Prema presudi, Nevena je 2015. godine fizički napala policajca koji je došao intervenirati u zgradu Županijskog suda, i to nakon  što su pravosudni policajci fizičkom prisilom i lisicama svladali njezina sina Harisa.

Prema verziji događaja koju je za Slobodnu Dalmaciju ispričala sestra optužene, njih dvije toga su dana došle obaviti nešto u zemljišniku. 

- U jednom su nas trenutku pravosudni policajci bezobrazno izbacili iz zgrade, a kad smo se vratile unutra, s nama je došao i Haris koji im je navodno odbijao predati švicarski nož na rasklapanje koji je imao u džepu. Ma, zaboravio je, par se puta vraćao i pištao na onome detektoru, a onda ga je izvadio iz džepa i predao im džepni nožić. Mi smo samo htjele upozoriti na njihovo ponašanje, pa ne smiju oni biti bezobrazni - kazala je. 

Žene su se odlučile vratiti i požaliti predsjedniku suda na ponašanje pravosudnih policajaca, a Haris se provukao pokraj zaštitara i krenuo prema uredu predsjednika suda. U tom trenutku, Harisu je prišao još jedan pravosudni policajac i zatražio da da izađe prema portirnici. Haris se opirao, a majka je vikala policajcima da ostave njezinog sina a miru. 

Ubrzo su se pojavili redovni policajci koji su priskočili u pomoć kolegama. Ljuta majka ogorčena ponašanjem prema sinu jedincu, počela je u potkoljenicu udarati policajca. On je ljutu majku, stoji u presudi, posjeo na stolicu,  dok ga je ona pokušavala ugristi za ruku. Zatim ga je kemijskom olovkom ubola između kažiprsta i palca desne ruke.

Policajci su je pokušali vezati lisičinama, a ona je tada nogama odgurivala policajca, a kad se on spustio u prignuti položaj udarila desnom nogom u lice. Ipak, uspio joj je staviti lisičine. Policajcu su poslije utvrđene lakše tjelesne ozljede - nagnječenje glave, ubodna rane na desnoj šaci između palca i kažiprsta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava