Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napali ženu splitskog dilera: S pištoljem su je izvukli iz auta

Suprugu Damira Rašidagića su presreli u utorak navečer dok je stajala na semaforu. Zaprijetili su joj pištoljem da izađe iz automobila i odvezli se s njim. Odmah nakon toga otišla je prijaviti napad...

Dva muškarca naoružana pištoljima otela su u utorak oko 20 sati na splitskim Brdima osobni automobil Petri Rašidagić (47), supruzi poznatog dilera Damira Rašidagića (38) zvanog Rašo, piše Slobodna Dalmacija.

Rašidagić je u zatvoru od uhićenja u lipnju ove godine kada mu je garaži na Pazdigradu nađena veća količina droge i oružja.

IMA STVARNO SVEGA... Nadimci krimosa: Giljo, Gumar, Vlada Budala, Ludi Kiki i ostali

Njegovu suprugu su presreli u utorak navečer dok je stajala na semaforu. Zaprijetili su joj pištoljem da izađe iz automobila i odvezli se s njim. Odmah nakon toga otišla je prijaviti napad. Kako saznaje Slobodna Dalmacija, već duže vremena su ona i djeca na meti prijetnji.

Petra Rašidagić poznata je i kao jedna od glavnih USKOK-ovih svjedokinja protiv Jakše Cvitanovića Cvika zbog dilanja heroina. Njih dvoje bili su u vezi u vremenu kada je on razvijao posao iz Vela Luke na korčulansko i dubrovačko područje. Cvik je dobio osam godina i tri mjeseca zatvora, a suđeno mu je i zbog prijetnji Petri za što je dobio osam mjeseci zatvora.

 

Komentari (10)
  • Svatko tko kreće u kriminal treba znati i posljedice svega toga; nesigurnost, prijetnje, nemiran san za cijelu obitelj... I sad kao prijavljuju napad na sebe jer su kao pošteni građani kojima eto slučajno netko prijeti pištoljem... Ma dajte

    18. 9. 2019,   13:17
  • Zašto nitko nije napisao MILF?

    18. 9. 2019,   14:12
  • evo suza suzu goni

    18. 9. 2019,   14:16