Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Napaljena bucka ispunjava sve želje': Prisilili je na prostituciju

None Foto: Dreamstime

Djevojka je isprva odbijala pružati seksualne usluge, ali bračni par prijetio joj je jer su, govorili su, 'za nju platili oglas za tri mjeseca unaprijed zbog čega im je dužna 500 eura'.

Carla, 19 godina, grudi 'šestica', sramežljiva i napaljena bucka, ispunjava sve vaše želje i maštu pretvara u stvarnost. Diskrecija zajamčena od 0-24 sata, tako je glasio tekst objavljivan u oglasima za pružanje seksualnih usluga.

Iza oglasa stoje supružnici, Adrijana B.D. (29) i Bernard D. (34), osumnjičeni za organiziranje pružanja seksualnih usluga za novac koji su u četvrtak  prepraćeni sucu istrage Županijskog suda u Rijeci, piše Novi list. 

Bračni par vrbovao je 19-godišnju djevojku s prebivalištem u Lovranu. Sudac istrage osumnjičenima je odredio jamčevinu od 75.000 kuna ponaosob, mjesec dana istražnoga zatvora zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i ponavljanja djela, a osim spomenutih mjera, ne smiju se ni približavati djevojci koju su počeli vrbovati 9. studenoga.

Supružnici su unajmili stan u Rijeci i za pola sata s mušterijom odredili cijenu od 500 kuna, a za sat 800. Istragom je utvrđeno da je 19-godišnjakinja u mjesec i pol dana imala 15-ak klijenata. Djevojka je isprva odbijala pružati seksualne usluge, ali bračni par prijetio joj je jer su, govorili su, 'za nju platili oglas za tri mjeseca unaprijed zbog čega im je dužna 500 eura'.

Adrijana D. 'Carli' je čak napisala i raspored dolazaka mušterija, a djevojku su zaključavali u sobu, nekad i na nekoliko dana, kupovali joj rublje i provokativnu odjeću kako bi 'bila više seksi'.

Osim za organiziranje prostitucije, supružnici se sumnjiče i za protupravno oduzimanje slobode te prijetnje smrću. Djevojka je sve prijavila opatijskoj policiji nakon što ju je bračni par 11. prosinca prišao, uhvatio je za vrat, gušio i vikao da će je ubiti. Navodno nisu bili zadovoljni načinom na koji je pružila seksualnu uslugu klijentu, piše Novi list.   

Komentari (83)
  • pa takvih ima na stotine svakodnevno po novinama ako ne i tisuće a i one prekrivene sa navodnim masažama u "vašem prostoru". Da se prostitucija i marihuana legaliziraju dobili bi novih 10 milijardi kuna u proračun putem poreza. Narkići se ionako drogiraju, kurve kurvaju a država nema ništa od toga a još plaća liječenje od boleština jer su ti i takvi socijalni slučajevi.

    17. 12. 2016,   10:36
  • Tipican primjer bracnog para neradnika i lijencina koji zele na lak i brzi nacin doci do novaca i lagodno zivjeti. Na ovakvima treba provoditi zakone Sjeverne Koreje.

    17. 12. 2016,   11:11
  • Taj olos od ljudi treba skinuti do gola i na snijeg, pa u toplo pa na snijeg pa hladna voda a pri tome i debele batine, pa ce nam biti uzitak,ako ne gledati, citati!

    17. 12. 2016,   10:49