Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac (44) umro u bolnici u Zadru: Napao ga tinejdžer (17)

Njega je prošlog tjedna na autobusnom kolodvoru ozlijedio 17-godišnjak koji je nakon kriminalističke obrade zadržan u pritvoru. Neslužbeno doznajemo da je mladić muškarca udaio bokserom u glavu

U zadarskoj bolnici noćas oko 2 sata je preminuo 44-godišnjak od teških ozljeda. 

Njega je prošli četvrtak na autobusnom kolodvoru u Zadru ozlijedio 17-godišnjak koji je nakon kriminalističke obrade zadržan u pritvoru.

Neslužbeno doznajemo da je mladić muškarca udario bokserom u glavu.

Komentari (149)
  • dajte ime ubice? tajite kao da čitamo Agathu Christie

    21. 1. 2019,   12:36
  • Zadar je postao "grad problem" zahvaljujući gamadi koja se sa svih strana slila u njega i čini nered. Zadar je "kriv" kad siledžija iz Daruvara polomi jedva punoljetnu curu, Zadar je kriv kad prostitutke iz Zagreba ilegalno obavljaju svoju "djelatnost". Zadar je "kriv" čak i kad se autobus zagrebačkog prijevoznika pokvari dvadesetak kilometara dalje. Ako se pokaže da i ovaj maloljetni nasilnik nije Zadranin, to neće promijeniti mišljenje Zadru i "zadarskim divljacima". Dragi kolege kakav to problem imate. Postavio bih primjerenije pitanje, ali se s obzirom na tretman koji imam na ovom portalu, bojim da je i ovo za nekoga previše.

    21. 1. 2019,   13:05
  • Srećom pa hrvatski zakoni za ovo predviđaju najstrožu opomenu, tako da se neće lijepo provesti. Ukoliko se utvrdi postojanje olakotne okolnosti opomena će biti blaža, pa se nadajmo zbog obitelji ubijenog da neće naći olakotnu okolnost.

    21. 1. 2019,   12:37