Obavijesti

News

Komentari 36

Napao je dječake zbog klupe: Prijavili su muškarca (63)

Liječnička pomoć lakše ozlijeđenim maloljetnicima pružena je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok je osumnjičeni muškarac predan pritvorskom nadzorniku

VIDEO

Muškarca (63) koji je u srijedu na Zavrtnici napao dvojicu romskih dječaka zbog uništavanja drvene klupe zagrebačka policija osumnjičila je za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Incident se, prema policijskom izvješću, dogodio u srijedu poslijepodne, nakon što je osumnjičeni 63-godišnjak rekao dvojici maloljetnika u parku ispred stambene zgrade u kojoj živi da ne uništavaju drvenu klupicu.

Potom je, kažu, između njega i njih uslijedilo međusobno dobacivanje i obostranog vrijeđanja te su maloljetnici otišli. Nedugo nakon toga vratili su se u parkić, gdje su nastavili uništavati drvenu klupicu pa je 63-godišnjak došao do njih i fizički ih napao, utvrdila je policija.

Liječnička pomoć lakše ozlijeđenim maloljetnicima pružena je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok je osumnjičeni muškarac predan pritvorskom nadzorniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema pisanju medija riječ je o dvojici romskih dječaka u dobi od 13, odnosno 14 godina. Pozivajući se na izjave napadnutih dječaka i roditelja, naveli su da su na području Zavrtnice čekali pred trgovinom djevojke kad je na njih s balkona počeo vikati 63-godišnjak da se gube jer tu ne pripadaju. Dječaci su mu navodno odgovorili da čekaju cure te da će otići za minutu, ali ih je muškarac potom napao s predmetom nalik teleskopskoj palici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!