Obavijesti

News

Komentari 6

Napao policajca koji ga je htio privesti te ga lakše ozlijedio

Liječničkim je pregledom utvrđeno da je jedan policajac lakše ozlijeđen. Protiv 38-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog napada na službenu osobu

VIDEO

U ponedjeljak iza ponoći u Ulici Stanka Vraza u Pribislavcu, 38-godišnjak je napao policajce PP Čakovec. Policajci su došli po dojavi o obiteljskom nasilju te su htjeli privesti nasilnika. Kako ih je on napao, upotrijebili su sredstva prisile.

Liječničkim je pregledom utvrđeno da je jedan policajac lakše ozlijeđen. Protiv 38-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog napada na službenu osobu.

Uz to, zaradio je i optužni prijedlog zbog nasilja u obitelji, te mu je određeno zadržavanje u zatvoru na 15 dana.  

Pokušao udariti policajaca

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 38-godišnjakom, pulska je policija utvrdila da je počinio kaznena djelo prisile prema službenoj osobi i prijetnju.
Naime, muškarac je 4. kolovoza oko 22.15 sati u Ulici Trg na mostu u Puli, pod utjecajem alkohola od 2.09  promila galamio na 31-godišnjaka  nakon što je ovaj krenuo za njim kada je iz trgovine otuđio predmet. No tu nije stao, već je izvukao i nož, te mašući njime zaprijetio smrću. Brzom intervencijom policije dotični je uhićen i doveden u prostorije njihove postaje, ali i tamo je nastavio s  vrijeđanjem i omalovažavanjem, te je u jednome trenu čak pokušao i udariti jednog policajaca.
Uz kaznenu prijavu je zbog svega navedenog u večernjim satima 5. kolovoza dotični priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.