Obavijesti

News

Komentari 123

Napao je suprugu električnom pilom: Odrezao joj dva prsta

Zaključao je suprugu u sobu i počeo ju naganjati po sobi pilom. Njegov je postupak šokirao i obitelj i sve u selu jer Jozo je inače bio posve miran i neagresivan tip

VIDEO

Šokantan prizor doživio je M.T. nakon što je čuo svoju mamu kako vrišti iza zaključanih vrata i provalio u sobu. Njegov očuh Jozo A. (81) električnom je pilom za drva nasrtao na njegovu mamu Ankicu T. (70) ganjajući je po cijeloj sobi.

Nesretna žena u panici je vrištala. Već je bila posječena po glavi, vratu, a na ruci nije imala dva prsta koje je Jozo pilom već odrezao. Sve je bilo krvavo. Šokirani sin uspio je odvući poludjelog Jozu iz sobe. Pozvali su policiju i Hitnu pomoć.

Sve se to odigralo u selu Koritna nedaleko Đakova u subotu malo prije podneva. Ankica je odvezena u bolnicu i zadržana na intenzivnom odjelu, a Jozo je uhićen i odveden u pritvor.

'Što sam napravio'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Susjedi kažu da je, kada je došao k sebi stalno govorio 'što sam to učinio, što sam to napravio'. Njegov je postupak šokirao i obitelj i sve u selu, jer Jozo je inače bio posve miran i neagresivan tip. Ankica mu je bila druga žena, nakon što mu je prva umrla. Oboje su imali djecu iz svojih brakova.

Upoznali su se i živjeli i radili u Austriji godinama, gdje su otišli i u mirovinu. Prije oko dva mjeseca vratili su se živjeti u Hrvatsku. Smjestili su se kod Ankičinog sina M.T. u Koritnu.

Što je nagnalo mirnog Jozu da uzme električnu pilu, zaključa sebe i ženu u sobu i zaprijeti joj da će ju raskomadati, utvrdit će policija i daljnja istraga. PU Osječko-baranjska potvrdila je događaj. Obitelj ozlijeđene Ankice T. nije željela komentirati događaj dodajući da su u velikom šoku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.