Obavijesti

News

Komentari 12

Napili se pa posvađali: Mladić (23) nožem izbo 27-godišnjaka

Prema izjavama zaposlenika lokala, do sukoba je došlo kada je vidno rastrojen 23- godišnjak oko ponoći došao do beach bara i počeo provocirati 27-godišnjaka za šankom...

VIDEO

Sinoć iza ponoći na Šetalištu Antuna Restovića u Poreču došlo je do fizičkog obračuna dvoje mladića koji je na koncu kulminirao s više uboda nožem. 

Krvavi incident dogodio se neposredno pored beach bara Tequila, i iako je policija obavila očevid još uvijek ne izlazi u javnost s detaljima, osim da su sukobila se dvojca muškaraca i oboje završili u Općoj bolnici Pula.  Kako neslužbeno doznajemo 27-godišnjak iz Žbandaja pored Poreča zadobio je više ubodnih rana od strane 23-godišnjeg mladića iz Srbije ali boravištem u Poreču, a u svemu izgleda kumovao alkohol. 

Prema izjavama zaposlenika lokala, do sukoba je došlo kada je vidno rastrojen 23- godišnjak oko ponoći došao do beach bara i počeo provocirati 27-godišnjaka za šankom, njihovog kolegu. Mladića su iz lokala udaljili, ali se ovaj nakon određena vremena vratio i nastavio s provokacijama. 

Uzrok fizičkom obračunu kažu, desio se zbog više faktora. Navodno je rastrojeni 23-godišnji mladić, a koji također radi kao konobar u jednom porečkom lokalu, imao tetovirano na leđima nešto na ćirilici. Ovaj drugi mu tada u svađi na taj račun nešto dobacio, a sve smijehom dodatno začinile i neke djevojke. Zbog svega toga 23-godišnjak je naprosto puko, i nakon razmjene udaraca rukama i nogama na koncu potegao nož. Oboje su ozlijeđeni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oglasila se i policija

Porečka je policija kriminalističkim istraživanjem utvrdila sumnju da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, a 33-godišnji hrvatski državljanin kazneno djelo sprječavanje dokazivanja.

Mlađeg muškarca sumnjiči se da je 1. kolovoza oko 00,15 sati u ugostiteljskom objektu u ul. Šetalište Antona Restovića u Poreču oštrim predmetom teško ozlijedio 27-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću bolnicu Pula.

U događaju je lakše ozlijeđen i osumnjičeni kojemu je liječnička pomoć također pružena u OB Pula, odakle je otpušten a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 2. kolovoza u popodnevnim satima predan je u pritvorsku jedinicu PU istarske.

U nastavku kriminalističkog istraživanja porečka je policija utvrdila sumnju da je 33-godišnji hrvatski državljanin,  kako bi otežao razrješavanje i dokazivanje počinjenog kaznenog djela ubojstva u pokušaju, poduzeo mjere da se izbriše snimka video nadzora. Protiv 33-godišnjaka podnosi se kaznena prijava za kazneno djelo sprječavanje dokazivanja u redovnom postupku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji