Obavijesti

News

Komentari 130

Napisao je sinu prije ubojstva: 'Moram te ostaviti bez majke'

Napisao je sinu prije ubojstva: 'Moram te ostaviti bez majke'
6

Srbija: Dejan Cvetković (48) izbo je nožem suprugu Irenu (31) u selu Drenovac. Iste večeri odustao je od liječenja u zdravstvenom centru zbog 'suicidalnih ideja“

VIDEO

Pomalo u sjeni masakra u Vojvodini, u kojoj je ljubomorni muškarac u kafiću ubio bivšu suprugu i još četvero ljudi te ranio njih još 20, Srbiju je u petak navečer zatreslo još jedno brutalno ubojstvo. U selu Drenovac u blizini Knjaževca, Dejan Cvetković (48) je s nekoliko uboda kuhinjskim nožem usmrtio svoju suprugu Irenu (31).

Cvetković, koji je kako piše Kurir, u cijelom selu bio poznat kao kockar s nadimkom Mendoza, izmasakrirao je suprugu nakon svađe zbog novca koji je navodno prokockao. Tog istog dana prije stravičnog ubojstva, ubojica je napustio liječenje u knjaževačkom zdravstvenom centru, gde se prijavio na vlastiti zahtjev 'zbog suicidalnih ideja'. 

Nakon što se pozdravio s majkom koja živi u prizemlju, popeo se na kat kod supruge, odakle se poslije samo nekoliko minuta začula glasna i nasilna svađa. Nesretna žena ga je navodno s vrata napala jer je prokockao 10.000 eura. Potom mu je rekla da će ga napustiti, nakon čega se ubojica povukao u sobu njihovog sina, koji u tom trenutku nije bio u kući, i napisao mu monstruoznu poruku: 'Moram te ostaviti bez majke koju toliko voliš'. 

Iz kuhinje je potom uzeo nož i krenuo natrag do sobe supruge, koja je počela dozivati pomoć. Vriske i vapaje prvo je čula majka ubojice, koja je odmah dotrčala do njihovog dijela kuće, ali  vrata su bila zaključana. Dozivala je sina, ali budući da on nije reagirao, razvalila je vrata. Iz sobe je istrčala Irena vrišteći, a za njom i Dejan, koji joj je odmah zario nož u leđa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nesretna žena uspjela se održati na nogama i nastavi bježati, ali ju je Dejan pratio u stopu i neprekidno ubadao nožem. Pred dvorišnim vratima uhvatio ju je za kosu, srušio na pod i zatim izbo po cijelom tijelu. 

- Bilo je to užasno, kao u horor filmovima. Irena je ležala u lokvi krvi, a on ju je psovao i klao - ispričao je za Kurir jedan od njihovih prvih susjeda. 

Policija i Hitna pomoć su po dolasku mogli samo konstatirati smrt žene, dok je ubojica hladnokrvno priznao zločin. 

- Irena je radila kod privatnika u Knjaževcu, dok se on, nakon povratka iz Italije, gde je radio, bavio isključivo kockanjem. Bio je ljubomoran i često je maltretirao Irenu - ispričali su mještani Drenovca.

Brat ubijene: Žalio se na suicidalne ideje, a onda mi je uboo sestru

Ivan Radosavljević, brat ubijene i liječnik u knjaževačkom zdravstvenom centru, ispričao je da mu se Dejan prije nekoliko dana požalio da ima suicidalne ideje. 

- Rekao sam mu da se prijavi na liječenje. S obzirom na to da je primljen na vlastiti zahtjev, mogao je i otići kad želi, što je i učinio u petak, prije nego što mi je ubio sestru - kaže Radosavljević. 

Neutješna majka: Obećavao joj je kule i gradove, a sve je prokockao

Mirjana Radosavljević, majka ubijene Irene, kroz suze je pričala kako je njezina kćer pobjegla u Drenovo da bi se udala za Dejana. 

- Obećavao joj je kule i gradove, a ona je bila mlada i neiskusna. Sve je prokockao, devize, ušteđevine, poljoprivredni kredit na ime susjeda, pa čak i kredit koji je Irena podigla za kupnju automobila - rekla je neutješna majka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.