Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naplaćuje spojeve i skuplja novac za oboljele od raka

None Foto: 24sata/ilustracija

Lisa Conell (30) dosad je sakupila 18.000 funti, a 4000 dao je arapski princ. Britanka je još 2006. godine doznala kako ima tumor na mozgu

Britanka Lisa Connell (30) ima tumor na mozgu i liječnici joj daju još malo vremena. Oduvijek se željela udati za voljenog muškarca i imati prekrasno veliko vjenčanje, no snove je uništila bolest. Dosad je izlazila s mnogim muškarcima, a otkako ima tumor odlučila je svoje izlaske unovčiti i novac darovati udruzi oboljelih od zloćudnih bolesti. Lisa muškarcima naplaćuje izlaske s njom. Dosad je skupila 18.000 funti (oko 144.000 kuna). Za spoj s Lisom arapski je princ platio 4000 funti. Sljedeći mjesec Lisa će proslaviti 31. rođendan.
- Svjesna sam da ću umrijeti. Drago mi je što imam toliko lijepih uspomena iz života. Čim su mi rekli da bolujem od zloćudnog tumora odmah sam pitala doktora koliko ću još poživjeti. Žao mi je što neću imati djece - kaže Lisa, koja je 2006. godine doznala da ima tumor. U vrijeme dok je saznala da je bolesna Lisa je s bivšim dečkom bila trudna nekoliko tjedana. Zbog uznapredovale bolesti Lisa je imala spontani pobačaj. Unatoč lošim prognozama Lisa ima veliku volju za životom. Ponosna je na svoj projekt kojim skuplja novac za oboljele.
- Većinom su reakcije na moje spojeve pozitivne, dok me neki kritiziraju. Mnogi to smatraju prostitucijom bez seksa. Ne zanima me tuđe mišljenje - kaže Lisa.

Komentari (5)
  • mislim da je mogla i na druge načine skupljati novac

    29. 3. 2010,   15:33
  • ... njen tumor navodno ima losu prognozu, a zivi s njim jos od 2006 godine !?...za tumor na mozgu to i nije losa prognoza (ako je zlocudan), jer se zna da npr. kod glioblastoma covjeku preostaje samo 3 do 12 mjeseci zivota iz razloga jer taj tumor, osim sto je vrlo progresivan, nije moguce kompletno ukloniti jer raste \'zvjezdasto\', tj. u svim pravcima razarajuci mozdanu masu. Kakve je sorte onda njen?...ako ga uopce i ima i ako sve nije samo \'sala mala\' da se zgrnu pare.

    29. 3. 2010,   15:33
  • good luck !!!

    29. 3. 2010,   15:33