Obavijesti

Promo sadržaj

Napokon: zimski servis koji štedi i novac i vrijeme?!

Napokon: zimski servis koji štedi i novac i vrijeme?!
7

Svaki vlasnik automobila zna da je izmjena godišnjih doba zahtjevna i vremenski i financijski. Pronaći odgovarajući servis, platiti sve potrebne izmjene i radnje, odvesti, ga, dovesti ga...

No, mora li biti tako? Ukoliko iskoristite akcijsku ponudu koju nude servisi iz servisne mreže Q-Service - ne mora, jer ova akcija štedi i vaše vrijeme i novac. I vjerojatno, živce.

Q-Service najveći lanac neovisnih servisnih centara 

Q-service je najveća mreža servisnih centara u Hrvatskoj i uključuje više od 80 aktivnih servisnih centara-partnera diljem Hrvatske. Svaki Q-Service centar svojim iskustvom jamči da će u najkraćem mogućem roku kvalitetno riješiti bilo koju situaciju nastalu na vozilu po prihvatljivoj cijeni, što čini temelj poslovanja Q-Service servisa. Sve usluge servisa i popravka vozila su normirane licenciranim programima i alatima, za svaki model vozila. Svi dijelovi ugrađeni u vozilu od strane servisa iz Q-Service mreže jednake su kvalitete dijelovima prve ugradnje jer ih proizvode potpuno isti proizvođači koji samostalno nastupaju pod svojim imenom, a ne pod brendom proizvođača vozila.

Ponuda od koje se nećete smrznuti

Kako bi vaš automobil bio u potpunosti spreman za zimu, u svojoj ponudi Q-Service nudi akcijske cijene koje vrijede u svim Q-Service servisima. Akcijska ponuda omogućuje vam 20% popusta na dijelove za mali i veliki zimski servis, te posebne popuste na akumulatore i zimske gume. Dijelovi koji se ugrađuju su dijelovi najviše kvalitete, a ugled i kvaliteta Q-Service mreže jamči da će zimski servis na vašem automobilu biti odrađen po najvišim standardima.

Kako do najpovoljnije ponude?

Osim uštede u novcu i izbjegavanja neugodnih iznenađenja, do najpovoljnije i vama najbliže ponude možete doći vrlo jednostavno. Ukoliko ste više osoba od poziva, besplatno nazovite broj 0800 91 64 i zatražite ponudu. Ukoliko vam je internetska komunikacija draža, pratite ovaj Q-Service link i zatražite ponudu online.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.