Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naredio mu 'gospodar'? Silikon ubrizgao u testise pa preminuo

None Foto: Channel10

SAD: To je bilo kao kult, a Jack se u tom kultu izgubio, kaže majka Linda. Dodaje i da je njezin sin Jack tri tjedna prije smrti u oporuci sve ostavio svom "gospodaru" Dylanu

Australac Jack Chapman (28) umro je u SAD-u, točnije u Seattleu nakon što si je u testise ubrizgao silikone. Prema obdukciji to je bio jedan od četiri razloga njegove smrti. Druga tri su bila povezana s plućima.

Chapman je bio gay, a već se ranije fotografirao s uvećanim genitalijama koje je uvećavao ubrizgavanjem slane otopine.

Što se tiče silikona oni pak izazivaju abnormalno oticanje i mogu dovesti do nakupljanja tekućine i krvarenja u plućima. Nekoliko ljudi je umrlo nakon što su silikone ubrizgavali u svoje stražnjice. Ubrizgavanje silikona u muške genitalije nije tako uobičajeno, ali ne znači da je manje opasno. Chapman je bio u homoerotskoj vezi u San Franciscu.

Njegov 'gospodar' bio je popularni društveni bloger imena Dylan Hafertepen. Jackova majka Linda Chapman kaže da je našla ugovor kojim je bila definirana veza Jacka i Dylana.

Dylan je opisan kao gospodar, a Jack je bio jedan od njegovih sluga. U ugorovu je navedeno da su tijela i umovi slugu bili u vlasništvu gospodara. Jack je prema ugovoru morao uzeti prezime gospodara, nositi lanac oko vrata i prekinuti kontakt sa svima koji su bili van tog kruga.

Linda tvrdi da je Dylan kriv za smrt njezinog sina. Kaže da je veza bila toksična i da je u njoj bilo zlostavljanja.

- To je bilo kao kult, a Jack se u tom kultu izgubio - kaže majka. Linda kaže da je Jack tri tjedna prije smrti u oporuci sve ostavio Dylanu. Jack je kremiran dva dana nakon smrti.

Dylan tvrdi kako nije istina da je natjerao Jacka da si ubrizga silikone, a Linda je odlučila da će cijeli slučaj prijaviti policiji, piše The Sun. 

Komentari (91)
  • ..za ovog se nemože reči da nije imao muda...;-)

    8. 11. 2018,   07:09
  • Ovaj na slici ima 28 godina?!! Izgleda kao da ima 58...... Mozga nema. Ni mrve. Tj, nije imao.

    8. 11. 2018,   07:04
  • Idiot !

    8. 11. 2018,   08:23