Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Naš Kiko poginuo je dok se vraćao s nogometne utakmice'

None Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Prema izvješću zadarske policije, vozač (42) Seata izgubio je kontrolu na klizavoj cesti između Zemunika Gornjeg i Biljana Donjih u zadarskom zaleđu. U prevrtanju auta poginuo je Željko Marušić (57)

Bio je čovjek čiji je smisao života uistinu bio županijski nogomet. Vjerojatno malo koji derbi mogao je proći bez Kike na tribinama Zemunika, Škabrnje, Bibinja , Pridrage , Benkovca i ostalih županijskih sredina. Upravo povratak s utakmice Hajduka iz Pridrage i Zlatne Luke iz Sukošana ovaj put završio je tragično.

Tim riječima od Željka Marušića Kike (57) oprostili su se na facebook stranici  zadarske Prve županijske nogometne lige.

ODLAZAK NAJVJERNIJOG PRATITELJA ŽUPANIJSKOG NOGOMETA. Dana 09.12 u večernjim satima u prometnoj nesreći u mjestu...

Objavljuje I ŽNL ZadarskaPonedjeljak, 10. prosinca 2018.

 

Od Kike su se na društvenim mrežama opraštali i navijači diljem Dalmacije.

Prema izvješću zadarske policije, vozač (42) Seata izgubio je kontrolu na klizavoj cesti između Zemunika Gornjeg i Biljana Donjih u zadarskom zaleđu u nedjelju oko 17:30 sati. Skrenuo je izvan kolnika, udario u kameni usjek te se prevrnuo na krov. Bio je sumrak i jaka kiša, a na cesti je bilo lokava. U nesreći je život izgubio Marušić (57),  a mladić (18) prošao je s lakšim ozlijedama.
- Protiv vozača podnijet ćemo kaznenu prijava zbog nesreće - kažu u zadarskoj policiji.

Komentari (3)
  • a da sad će ona famozna nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti,a to što je na cesti bila lokva vode nikom ništa?? zar nebi netko iz cesta mogao odgovarat zašto je lokva bila tu????

    10. 12. 2018,   23:35