Obavijesti

News

Komentari 30

Našli ga mrtvog: Tko je nudist koji je 20 godina živio u šumi?

Našli ga mrtvog:  Tko je nudist koji je 20 godina živio u šumi?
1

Irska: Prošle godine pronađen je mrtav muškarac u brdima. Navodno se zove Peter O'Neill. Živio je sam i nije imao obitelji. O njegovom se životu ne zna gotovo ništa

VIDEO

Mrtvo tijelo nudista koji je više od 20 godina živio sam u irskim brdima pronađeno je prošle godine. Tijelo su našli nekoliko mjeseci nakon što je umro.

Obdukcija je pokazala da je muškarac imao 71 godinu kada je umro. Navodno se zove Peter O'Neill. O njemu se gotovo ništa nije znalo, kao niti zašto je otišao živjeti u prirodu.

Sada je o njemu snimljen dokumentarni film koji bi trebao konačno riješiti misterij oko njegovog života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Izgledao je kao divljak, ali je uvijek bio obrijan'

Nije imao prijatelje niti obitelj, a ne zna se niti da li mu je Peter pravo ime. Peter je u prirodi živio potpuno gol. Smatrao je prirodu svojim zadnjim utočištem. Bavio se biljem. 

- Ponekad sam ga posjećivao. Živio je kao usamljenik ili hermit. Izgradio je kolibu u sredini šume. Kada biste tamo došli, izgledalo je da u njoj nitko ne živi. Čekao bi ga i činilo mi se kao da me netko promatra. Nakon pet, deset minuta došuljao bi se iz grmlja. Izgledao je kao divljak, ali je uvijek bio obrijan i imao je kratku frizuru jer se sam šišao - rekao je Garda Richard Galvin, umirovljenik koji je poznavao Petera.

Nakon njegove smrti njegovi najbliži susjedi Maura i Michael Heffernan njegove su stvari odnijeli na svoje imanje i kažu da će one tamo biti dok eventualni nasljednici ne dođu po njih.  Peter je iza sebe ostavio puno rukopisa i knjiga.

Petera su našli mrtvog nakon što je lokalni hotel prijavio da duže vrijeme nije došao po poštu. Pronađen je 8. svibnja 2015. godine, a zadnji put je svoj dnevnik pisao 18. siječnja.  Na sprovod mu je došlo par susjeda. U šumama Irske navodno živi 37 pustinjaka, piše The Sun. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.