Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Našli je u odvodu: 'Osjetili smo smrad, policija je to ignorirala'

None Foto: Screenshot/YouTube/Dr. Phil

SAD: Iako su prijateljica nestale i njezina majka samo nekoliko dana nakon nestanka osjetile smrad u parku, policija je njihovu dojavu ignorirala. U utorak su ostatke djevojke našli upravo tamo...

Ostaci Ebby Steppach (18) su pronađeni u utorak u odvodnoj cijevi u parku u gradu Little Rock u Arkansasu. Djevojka je nestala 24. listopada 2015. godine.

Nekoliko dana nakon njezinog nestanka njezini prijatelji su rekli kako su osjetili miris iz cijevi no policija je to, tvrde, ignorirala. Roditelji Laurie i Michael Steppach su u četvrtak objavili priopćenje u kojem navode da se smrt njihove kćeri istražuje kao ubojstvo.

Obitelj i prijatelji se pitaju kako je moguće da su djevojku tako dugo tražili. Policija je bila pronašla automobil nestale djevojke u Chalamont Parku te su nakon toga Kailey Foley, najbolja Ebbyina prijateljica, i njezina majka Margie Foley krenule u potragu.

- Osjetile smo miris iz cijevi. Moja majka je odmah nazvala 911 - rekla je Kailey. Dodaje kako su im tada policajci rekli da su park već pretražili i to sa psima te da bi oni sigurno osjetili da je bilo nešto važno.  

- Smrzle smo se nakon što smo čule da su Ebby našli tamo gdje smo mi na početku potrage osjetile miris. Ljuta sam, ljuta sam zbog Ebby. Strašno je da je ležala tamo više od dvije godine - kaže Margie. 

Prije nego je nestala Ebby je nazvala brata. Brat je rekao kako je Ebby zvučala zbunjeno i dezorijentirano. Rekao je kasnije policiji da ne zna gdje mu je sestra bila niti s kim, piše Daily Mail.

Komentari (2)
  • obersnel i riječani organiziraju prosvjed i zbog ovog slućaja

    26. 5. 2018,   10:15
  • ne mozes vjerovati da policija nije isla provjeriti cijevi nakon dojave

    25. 5. 2018,   11:09