Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Našli je u parku: Sirijac je ubio djevojku (16) jer ga je ostavila

None Foto: austrijska policija

Austrija: Tijelo mrtve Manuele K. pronašla je njezina majka. Navodno je ubijena Manuela ranije protiv Yazana A. navodno podigla prijavu zbog seksualnih napada

Manuela K. (16) je pronađena mrtva u nedjelju u parku na rubu Bečkog Novog Mjesta. Njezino mrtvo tijelo ležalo je ispod hrpe lišća i granja. Policija je odmah krenula u potragu za njezinom bivšim dečkom Sirijcem Yazanom A. Uhvatili su ga u noći na ponedjeljak. Yazan A. je u Austriju došao 2014. godine. Bio je uredno prijavljen u Beču i vlasti su znale za njega. Manuela K. je s prijateljem navečer izašla i bili su u nekoliko lokala.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Kada sljedeće jutro nije došla kući, majka ju je otišla tražiti. Park se nalazi u blizini njihove obiteljske kuće te je upravo majka pronašla mrtvu kćer. Policija je malo dalje našla tragove borbe. Jedna je svjedokinja Yazan A. vidjela u parku.

Manuela je nedavno prekinula sa Sirijcem, a navodno je i podigla prijavu protiv njega zbog seksualnih napada, piše OE24. 

Komentari (159)
  • To je taj problem kad se rodiš i odrasteš u ružičastom svijetu zapadne Europe, pa misliš kako je svejedno dali je netko Talijan ili Sirijac, pa umjesto Talijana uzmeš Sirijca za dečka kao on je isto "temperamentni južnjački momak". Talijan ti u svađi zbog temperamenta eventualno opali šamar, a Arap to rješava mačetom.

    14. 1. 2019,   08:04
  • E morat će se priviknuti na njihove običaje i kulturu... Nema ostavljanja!!

    14. 1. 2019,   07:55
  • Ti Europljani nikako da se prilagode 'novim Europljanima' i njihovoj kulturi i običajima koje su donijeli sa sobom u Europu

    14. 1. 2019,   08:03