Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Našli mu laboratorij u kojem je uzgajao 'travu' pa htio pobjeći

None Foto: MUP 2

Policija u Sl. Brodu uhitila muškarca (35) zbog proizvodnje i prometa drogama, pronašli su i njegov improvizirani laboratorij za uzgoj i proizvodnju kanabisa. Prijeti mu kazna od 1 do 12 godina zatvora

Policija u Slavonskom Brodu uhitila je 12. studenog 35-godišnjaka na slavonskobrodskom području zbog sumnje u počinjenje neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Istoga dana, a tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je pokušao pobjeći iz policijske postaje, u čemu su ga policajci na vrijeme spriječili 

Slijedom naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu policijski službenici su pretražili stanove na području Slavonskog Broda koje koristi osumnjičeni i pritom su pronašli improvizirani laboratorij u kojem je 35-godišnjak proizvodio biljke cannabis. 

- Također, pronađeno je i oduzeto 7 stabljika biljke cannabis visine do 75 cm, 166,20 grama listova cannabisa i 4,54 grama droge marihuana. Policijski službenici su 35-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske. U srijedu 13.studenog 35-godišnjak je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Slavonskom Brodu, koji mu je odredio istražni zatvor, te su ga policajci predali u zatvor u Požegi, kazao je na današnjoj izvanrednoj presici Krešimir Šimić, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske.

Uhićenom muškarcu, koji je, neslužbeno, policiji otprije poznat po istim i sličnim kaznenim djelima prijeti kazna zatvora od jedne do 12 godina.

Komentari (6)
  • Ma koja droga ?! Trava je ljekovita biljka.

    14. 11. 2019,   14:14
  • S jedne strane farmaceutska industrija propagira kemoterapiju kao da je cedevita makar 95% ljudi umire nakon te "terapije", od cjepiva su tisuće oštečena i to se reklamira kao vitamini a ULJE KANABISA koje dokazano mnoge tegobe otklanja ili umanjuje, eee ona je sotonizirana bila u večini svijeta sve dok opet farmaceutski lobij nije i to pod svoje uzeo. Umjesto da dijele opremu i sjemenje građanima ili jeftino prodaju, legaliziraju proizvodnju i da država otkupljuje od njih za izradu ulja medicinskog oni to zapljenjuju i uništavaju a ljude zatvaraju. No ROUNDAP je dozvoljen, dokazano kancerogen jer mnogi su dobili tužbe protiv monsanta koji to proizvodi, milijunske odštete, mnogi drugi otrovi su legalni, dapaće, reklamira ih se kao poljoprivredna pomoćna sredstva. LUDILO!

    14. 11. 2019,   15:05
  • Munjevitom akcijom policije, prekinut narko lanac

    14. 11. 2019,   22:06