Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Našli su ga 20 km od obale: Preživio 32 sata u mrzloj vodi

Matthew Bryce (22) nestao je u blizini Campbeltowna, u Škotskoj nakon što je otišao surfati u nedjelju ujutro. Nakon 30 sati provedenih u ledenom moru, pronašli su ga na pučini...

22-godišnjeg surfera, zadnji je put su vidjeli u nedjelju oko devet sati ujutro, prenosi The Sun. Panika je nastala nakon što obitelj i prijatelji nisu znali gdje je te ga nisu uspjeli dobiti na mobitel. Policija je započela potragu u ponedjeljak rano ujutro te su potvrdili da su oko 19:30 navečer, pronašli 22-godišnjaka te su ga hitno prevezli u bolnicu u Belfast.

-Odaziv na pomoć koju smo zatražili u našoj potrazi za Matthewom bio je nevjerojatan. To je bio pravi timski posao i htio bih svima zahvaliti na pomoći- rekao je šef potrage Paul Robertson.

-Nada da ćemo pronaći nestalog surfera živog i zdravog, blijedjela je zbog dugog vremenskog perioda kojeg je proveo u vodi. U 19:30, spasilačka ekipa, vraćala se u postaju kada su uočili surfera na pučini. Matthew je bio opremljen, imao je pravu odjeću koja mu je pomogla da preživi tako dugo u hladnome moru. Pothlađen je, ali je pri svijesti- dodao je Robertson.

 

 

Komentari (9)
  • Jeli objavio selfi?

    2. 5. 2017,   17:52
  • Osoba od 22 godine danas, uz sve društvene mreže i fotografiranja kud god se okreneš nema fotku koja nije mutna ??

    2. 5. 2017,   14:26
  • U MRZLOJ vodi?! Stvarno? Kaj v Zagorju?

    2. 5. 2017,   14:27