Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U kući kod Đurđevca našli dva tijela: Muškarci su bili prijatelji

None Foto: Damir Spehar/PIXSELL 14

Marijan Slaviček, načelnik đurđevačke policije, kratko je rekao da tijela idu na obdukciju, koja će potvrditi uzrok smrti. Krim policija obavila je očevid i tijela su odvezena

Muškarci čija su tijela u srijedu navečer pronašli u kući u Novom Virju kraj Đurđevca bili su prijatelji i često su vrijeme provodili zajedno, piše ePodravina.

Marinko (56) bio je podstanar, a Stjepan mu je došao u posjet. 

Prve su naznake bile da je riječ o nesretnom slučaju, no nove okolnosti govore da postoji mogućnost da je bilo i nasilja. Naime, kako ePodravina neslužbeno doznaje, na podu gdje su pronađeni bilo je krvi, kao i na Stjepanovoj ruci. 

– Ušao sam u sobu čim je Marinkova kćer došla po mene. Stjepan je ležao na krevetu, a Marinko na podu, glavom prema hodniku, iza stola. Oči su im bile čudne, jer su vjerojatno već dulje vrijeme mrtvi. Na Stjepanovoj ruci i kraj kreveta bilo je krvi – priča čovjek koji je ušao na mjesto događaja. 

KRAJ ĐURĐEVCA Strava u Novom Virju: U kući su pronašli dva mrtva tijela...

Marijan Slaviček, načelnik đurđevačke policije, kratko je rekao da tijela idu na obdukciju, koja će potvrditi uzrok smrti. Krim policija obavila je očevid i tijela su odvezena. 

Prema neslužbenim informacijama tijela su u kući bila duže vrijeme, a policiju je pozvala Marinkova kći. Ona je došla iz Zagreba provjeriti što je s njezinim ocem jer se nije javljao 20-ak dana. Kako su za spomenuti portal rekli mještani, žena se popela na balkon i vidjela tijela pa pozvala policiju. 


 

Komentari (20)
  • Pa sto je ovo doslo ne moze proci ni jedan dan da ne procitamo o novom ubojstvu u ovoj nasoj drzavici. Ko neka utrka, gdje ce bit vise, poginulih na cesti ili zatučenih, strašno.

    21. 2. 2019,   08:24
  • Nema nikakvih informacija za pouzdanu procjenu, može biti višestruko ubojstvo, a može biti ubojstvo i samoubojstvo, nesretan slučaj, teško i postoji još jedna mogućnost, koju za sada ne bih spomenuo.

    21. 2. 2019,   08:30
  • Strasno i tuzno za kcer... 😔

    21. 2. 2019,   08:04