Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

A što mu bi? U najprometnijoj ulici vozio u suprotnom smjeru

Zagrebačka policija brzo je reagirala te temeljem snimke pronašla vozača. Kako doznajemo, riječ je o 55-godišnjaku. Nakon obavljenog razgovora vozača su prekršajno prijavili...

U ponedjeljak prijepodne, vozač automobila u Zagrebu u jednoj od najprometnijih ulica - Ulici grada Vukovara, iznenada se okrenuo i nastavio voziti u suprotnom smjeru, javlja Z1.

Vožnja u suprotnom smjeru na Vukovarskoj

Nevjerojatna scena na Vukovarskoj ulici u Zagrebu! Naš je kolega jutros svjedočio opasnoj i nepromišljenoj radnji vozača automobila koji se nasred Vukovarske okrenuo i nastavio voziti u suprotnom smjeru, dok su ga drugi automobili zaobilazili! Pogledajte video!

Posted by Z1 televizija on Monday, 15 October 2018

- Kad je naišao na automobile iz tog, za njega, krivog smjera - ponovno se okrenuo i nastavio voziti ispravno. Što mu bi, pojma nemam, ali dao je i žmigavac kad se okretati išao, dakle, čovjek neka pravila ipak poštuje - napisao je novinar Z1 televizije koji je snimio vožnju u suprotnom smjeru.

Zagrebačka policija brzo je reagirala te temeljem snimke pronašla vozača. Kako doznajemo, riječ je o 55-godišnjaku.

Nakon obavljenog razgovora vozača su prekršajno prijavili zbog dva prekršaja, nepoštivanja prometnih znakova za što Zakon predviđa kaznu od 500 kuna te zbog vožnje u suprotnom smjeru za što je propisana kazna od 2000 do 5000 kuna.

Komentari (79)
  • biće se rodijak izgubija,nezna jel pošaa il je došaa...

    15. 10. 2018,   13:34
  • nuspojava života u Irskoj

    15. 10. 2018,   13:26
  • Zaboravio nešto pa opet zaboravio što je zaboravio

    15. 10. 2018,   13:35