Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nastavak suđenja Nuši Bunić: Dečka izbola nožem od 9,5 cm

None Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL 3

Suđenje 21-godišnjoj Bunić počelo je u veljači, ali će do daljnjeg biti zatvoreno za javnost zbog zaštite privatnog i obiteljskog života osumnjičene

Na Županijskom sudu u Varaždinu nastavlja se suđenje Nuši Bunić (21) optuženoj da je 15. lipnja prošle godine oko tri sata na livadi uz Dravu nožem oštrice 9,5 centimetara ubola u vratnu arteriju svoga bivšeg dečka Nikolu Tureka (30).

Suđenje Bunić počelo je u veljači, ali će do daljnjeg biti zatvoreno za javnost zbog zaštite privatnog i obiteljskog života osumnjičene. 

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Na zadnjem ročištu ispitani su sadašnji dečko optužene te jedna njezina prijateljica i prijatelji ubijenog Nikole Tureka. Obrana optužene pokušala je od svjedoka doznati je li se Nuša imala razloga bojati Nikole Tureka, no takvo što nitko nije potvrdio, piše Jutarnji.

POČINJE SUĐENJE 'Pičila' me u venu': Izmamila je bivšeg dečka iz kuće i ubila ga

Nuša Bunić osumnjičena je da je ljetos u predjelu Beli kipi uz rijeku Dravu na području Varaždina, napala svog bivšeg dečka Nikolu s ciljem da ga usmrti. Nož kojim ga je ranila bio je dugačak 9,5 centimetara. Njime je prerezala Nikolinu karotidnu arteriju, a zatim pobjegla smjesta nesreće. Kada je došla do Aquatehnike nije tražila da netko nazove Hitnu pomoć, već samo njezinog oca. 

SUĐENJE ZA UBOJSTVO Ubola je bivšeg u vrat, bježala ulicom gola i vikala: Silovao me

Turek je počeo obilno krvariti, pao u šok i zadobio moždani udar. Iako su mu u Općoj bolnici Varaždin uspjeli zašiti arteriju, liječnici ga nisu mogli spasiti.  Policija je pronašla nož kraj Nušinih hlača i grudnjaka na mjestu događaja, Nikolinu krv na njemu, kao i na pločicama u portirnici Aquatehnike. 

Komentari (82)
  • Još kad se potpiše Istambulska,tko joj šta može.Reći će da je to bila samoobrana:(

    5. 4. 2018,   12:57
  • Dobra mačka! Izbodi mene, sve ću ti oprostiti :*

    5. 4. 2018,   12:04
  • Ubo bi ja nju s mojom oštricom od 9,5 cm.

    5. 4. 2018,   12:59