Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nastavlja s turnejom: Film o 'Doktoru' sad stiže i u Knin...

None Foto: Pixsell/Screenshot

Dokumentarni film koji prati ratni put heroja obrane Vukovara Ivana Anđelića – Doktora pobudio je velik interes gledatelja. Ovaj tjedan se prikazuje u Kninu, Vrgorcu i Pločama

Film 'Slike iz života ratnika' o ratnom heroju vukovarske obrane, Ivanu Anđeliću Doktoru koji slovi za jednog od istinskih ratnih heroja koji se neviđenim žarom borio na nekoliko ratišta i pokazao veliku snalažljivost i hrabrost kakva je karakteristična samo za izuzetne ljude, nastavlja turneju. 

Neviđen interes dokumentarac je izazvao nakon zagrebačke premijere u mnogim gradovima Dalmacije i Slavonije, gdje je prošli mjesec prikazivan. Ljudi su stajali u redu kako bi se slikali s Doktorom, razmijenili riječ-dvije o Domovinskom ratu i izrazili mu divljenje zbog svega što je učinio i što danas radi.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Sad film stiže u Knin, Ploče i Vrgorac.

Kako sam 1991. godine bio spreman ginuti u ratu, za obranu Vukovara i Hrvatske, tako sam i danas spreman braniti istinu o Domovinskom ratu – tim je riječima Ivan Anđelić-Doktor objasnio motive nastanka dokumentarnog filma nazvanog “Slike iz života ratnika” u kojem je on glavni protagonist. 

Foto: screenshot/YouTube

Kninska premijera održat će se u četvrtak, 6. travnja u kino dvorani Doma HV-e „Kralj Zvonimir“, s početkom u 20:00 sati. 

Vrgoračka premijera filma održat će se u petak, 7. travnja 2017. godine u Višenamjenskoj dvorani zgrade grada s početkom u 19:30 sati.

Pločanska premijera održat će se u subotu, 8. travnja u Domu kulture Ploče s početkom u 20 sati.

Premijerama će nazočiti glavni protagonist filma Ivan Anđelić – Doktor i producent Antun Ivanković.   

Komentari (19)
  • ...kapa do poda!

    4. 4. 2017,   12:36
  • kad ce u kina doc film o cetnickoj i antihrvatskoj politici HDZSDPa te unistavanju RH???

    4. 4. 2017,   12:37
  • Očekujem da se oglase razne udruge, Pupovac i Pusić te da Hrvatsku tuže zbog toga jer se branila...

    4. 4. 2017,   13:16