Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nastupala na svadbi: Gost ubio trudnu plesačicu na pozornici

None Foto: screenshot/YouTube

Indija: Navodno je u djevojku pucao jer nije htjela plesati s njim. Prema drugim tvrdnjama pijani gost je zapravo htio pucati u zrak i plesačicu je pogodio slučajno

Trudna Kulvinder Kaur (25) ubijena je na pozornici dok je s drugim plesačima nastupala na vjenčanju u indijskom Punjabu. Upucao ju je pijani gost.

Njezin suprug Rajinder Singh tvrdi da ju je gost ubio jer nije htjela plesati s njim. Prema drugim tvrdnjama, gost je zapravo htio pucati u zrak. Kulvinder je bila trudna dva mjeseca. Njezina skupina je nastupala u subotu. Pogođena je u glavu i umrla je u bolnici. Radila je kao plesačica i koreografkinja, a nastupala je uglavnom na svadbama, piše Daily Mail. 

- Prijatelj mladoženje se napio i razljutio nakon što im nisu dozvolili da se popnu na pozornicu. Gost je onda tražio moju ženu da siđe s pozornice i pleše s njim što je ona odbila. Tada ju je ubio. Video koji je snimljen mobitelom i objavljen na YouTubeu i društvenim mrežama  pokazuje kako Kaur, odjevena u bijelu odjeću, pleše s tri druge žene. Na snimci se vidi i silueta oružja. Odjeknuo je pucanj, a nesretna je djevojka pala na pozornicu.

 
- Podnijeli smo prijave protiv vlasnika mjesta na kojem se održavala svadba, člana obitelji, osobe koja je donijela oružje i muškarca koji je pucao - rekla je policija. Vlasnik oružja je Sanjay Goyal, sin lokalnog političara. Sanjay je također bio prisutan na mjestu zločina. Obitelj ubijene kaže da je mladoženja također sin lokalnog političara zbog čega se policija u cijeli slučaj uključila tek kada su organizirali prosvjed. 
 

Komentari (37)
  • U Indiji će ga proglasiti narodnim herojem, više drže do krave nego do žene.

    5. 12. 2016,   22:53
  • Jadna zena i nerodjeno dijete!

    6. 12. 2016,   00:25
  • ciganska drzava s ciganskim narodom al politicari ko nasi. fuj

    6. 12. 2016,   07:26