Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Natjerali kćer da popije litre soka, umrla od oticanja mozga

None Foto: Hawkins County Sherrif's Office 2

Otac i pomajka djevojčice (5) natjerali su ju da popije dvije litre soka i vode unutar samo dva sata. Na taj način su je kaznili jer je uzimala sok koji nije bio za nju

Okrutan par  iz Tennesseeja u SAD-u kriv je za ubojstvo 5-godišnje djevojčice nakon što su ju natjerali da popije toliko soka i vode da joj je otekao mozak zbog čega je i umrla. 

Randall Vaughn (42) i Mary Vaughn (59) proglašeni su krivima za ubojstvo i zanemarivanje djeteta te osuđeni na 35 godina zatvora. 

Otac i pomajka djevojčice Alexe Linbloom natjerali su ju da popije oko dvije litre soka od grožđa i vode unutar samo dva sata. Na taj način su je kaznili jer je uzimala sok koji joj nisu namijenili, piše NY Post. 

Okružni tužitelj kazao je kako je djetetov mozak otekao kao posljedica uzimanja puno tekućine u kratkom vremenu. Unatoč strašnim bolovima i gubljenja svijesti, par Alexu nije odmah odveo u bolnicu. Nakon što je do bolnice ipak dospjela preminula je nakon dva dana. 

Njezino četvero braće i sestara, starih od 7 do 16 godina, smješteno je kod udomitelja. 

Komentari (89)
  • Lica im sve govore .Jadno dijete što je proživjelo . Zbog soka ??Nadam se da će se u zatvoru netko dobro s njima poigrati.

    14. 12. 2014,   22:46
  • a sada njihovu žeđ ublažiti razrjeđivačem.........................................

    14. 12. 2014,   23:00
  • baš sam mislila ići na spavanje i pročitam ovaj članak. Gotovo, razbudila sam se. Ovo je nezamislivo:(

    14. 12. 2014,   22:59