Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Navijaču se metak zaglavio u penisu u sukobu na Kosovu

None Foto: 24sata/ilustracija

Liječnici kažu kako navijač Partizana nije životno ugrožen. Metak je ušao kroz stražnjicu i ostao u penisu. U sukobu s kosovskom policijom ozlijeđeno je 20 ljudi

U sukobu navijača Partizana i Kosovske policije u četvrtak ujutro ozlijeđeno je 20 ljudi. Njih devet zadržali su u bolnici zbog prostrjelnih rana. Najgore je prošao jedan mladić kojemu se metak zaglavio u penisu, piše Alo. Metak mu je ušao kroz stražnjicu i zaustavio se u penisu. Liječnici u bolnici kažu kako je nastradali navijač van životne opasnosti. 

Podsjetimo, navijači Partizana autobusom su u četvrtak krenuli u Gazimestan na proslavu Vidovdana. Vozač autobusa ispričao je kako je kosovska policija tražila dokument za kosovsko osiguranje. Obzirom da oni to nisu imali kosovski policajci na graničnom prijelazu Merdare zatražili su ih da ih prate kako ne bi bilo incidenata. 

- Čim su navijači shvatili da nisu u Gazimestanu počelo je vrijeđanje koje je ubrzo preraslo u fizički sukob. Kosovski policajci su nas provocirali cijelo vrijeme i pendrecima lupali po autobusu - tvrdi vozač iz Srbije. 

Komentari (74)
  • sad mora paziti kad piša,da nekog ne ubije...

    29. 6. 2012,   20:05
  • sad će da curama govori"mala dobit ćeš metak"

    29. 6. 2012,   20:20
  • Petak je dan za metak ;-)

    29. 6. 2012,   20:24