Obavijesti

Promo sadržaj

Ne čekaj. #čekiraj: 3 koraka koja brinu o tvom zdravlju

Ne čekaj. #čekiraj: 3 koraka koja brinu o tvom zdravlju
3

Svatko od nas dodirne ekran mobitela i do 3000 puta dnevno! A sa samo 3 dodira možete si spasiti život. Kliknite na cekiraj.hr na svom mobilnom telefonu i naučite 3 osnovna koraka za samopregled dojki

Nastavljajući dugogodišnji poziv #budizdrava svim ženama, kako bi ih podsjetili koliko je važno zdravlje i podigli svijest o važnosti prevencije raka dojke, odlučili smo pokrenuti kampanju #čekiraj koja će na moderan, jednostavan način podsjetiti žene na važnost redovitih samopregleda.

#Čekiraj je interaktivna web stranica koju otvarate na svom mobilnom telefonu: cekiraj.hr vodi vas kroz tri jednostavna koraka kojima se simuliraju osnovni pokreti za samopregled grudi. 

Čekirajte i vi, posjetite cekiraj.hr na svom mobilnom telefonu.

Nakon pravilno pređenih koraka možete doći i do www.budizdrava.com i svih potrebnih informacija o raku dojke i podršci, a koja je dio dugogodišnje suradnje s udrugom “SVE za NJU!”. Na jednom mjestu objedinjuje sve nužne podatke o samopregledu i pregledima te pomoću posebne aplikacije svakoj ženi šalje individualizirani podsjetnik za obavljanje pregleda.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Hrvatskoj godišnje oboli više od 2700 žena od raka dojke. Iako smrtnost pada zadnjih tri godine ona je i dalje visoka jer je od raka dojke 2018. umrlo skoro 800 žena. „Govorimo o bolesti koja je izlječiva u više od 90% slučajeva ako se otkrije na vrijeme. U ovom brzom načinu života kojim svi danas živimo, željeli smo se ženama obratiti na moderan, efikasan i zabavan način: kliknite na cekiraj.hr na svom mobitelu jer samo zbog vas smo pojednostavnili i izdvojili 3 osnova koraka samopregleda dojki. Interaktivno, pokretima prstiju, ne samo da učimo nego i da se podsjetimo za buduće redovne samopreglede. Pozivam sve žene da konačno sebe stave na prvo mjesto i stvore to potrebno vrijeme kako bi obavile pregled. Ako ne zbog sebe, onda zbog svojih najmilijih, koji ih trebaju zdrave.“ rekla je Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu. 

Pozivamo i tebe da postaneš dio naše humanitarne #čekiraj mreže: na svom mobitelu podijeli cekiraj.hr web link sa svima koje voliš i sama pozovi svoje prijateljice da nauče ova 3 osnovna koraka, podsjeti ih da misle na svoje zdravlje.

Ne čekaj. #čekiraj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince