Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ne da nisam uništen, već sam sretniji nego što sam ikada bio'

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bit ću iskren, možda sam čak danas još veseliji, sretniji čovjek nego što sam bio nekad. Ovaj puta se borim za jednu drugu stvar, protiv jednog koruptivnog sistema koji je nezapamćen u ovom dijelu Europe, rekao je Todorić

Govorite da sam nakon svega toga uništen čovjek i da sam u problemima, ja sam tu među vama, mislim da sam u istoj formi i na isti način se ponašam, kao što sam se ponašao prije dvije, tri, četiri godine. Stvarao sam 40 godina, napravio neviđen uspjeh u ovom dijelu Europe, napravio nevjerojatnu kompaniju. Istina, meni se u jednom trenutku moj život drastično promijenio i došao u jednu drugu situaciju, rekao je Ivica Todorić gostujući u emisiji Točka na tjedan televizije N1.

Četiri i pol mjeseca nakon izručenja Hrvatskoj, optužnice protiv Todorića i vrha Agrokora još nema.

PSIHIJATAR: ONA JE NADRILIJEČNICA Ministarstvo prijavilo Anu Bučević: 'Liječila' i Ivu Balent

-  Dvije godine od toga su prošle i moram kazati - moj posao se promijenio, radim nešto više nego što sam radio zadnjih 40 godina, a radio sam nevjerojatno puno. Bit ću iskren, možda sam čak danas još veseliji, sretniji čovjek nego što sam bio nekad. Ovaj puta se borim za jednu drugu stvar, protiv jednog koruptivnog sistema koji je nezapamćen u ovom dijelu Europe i na tome radim danonoćno, to je jedan ozbiljan, veliki posao i ja sam s tim poslom pri kraju - rekao je Todorić i dodao kako mu je važno dobiti dokaze što se s Agrokorom u posljednje vrijeme dogodilo.

- Ne da nisam uništen, dapače, ovaj posao koji sad radim je ogroman doprinos, ne sam o Hrvatskoj, nego i šire - zaključio je.

Ustvrdio je kao je sramota to što o njemu govore i što su pokušali imputirati da je počinio kriminal. 

- Ja sam nakon 30 godina otišao iz svoje kompanije. U tih 30 godina sve je ostalo u kompaniji, svi moji mailovi, SMS-ovi, računi, sve moje transakcije, svi moji ugovori, sve je ostalo u kompaniji! Zašto ne pokažu jedan račun?! Što su oni napravili u Agrokoru za godinu dana, koji kriminal su radili - rekao je bivši šef Agrokora za N1.

Tema: Hrvatska

Komentari (105)
  • Dok je bio u Velikoj Britaniji naše pravosuđe je Todorića lovilo kao divlju zvijer, novinari i snimatelji su trčali za njim londonskim ulicama, a ministar pravosuđa je svaku drugu večer bio na TV sa temom o izručenju optuženika Todorića Hrvatskoj. Međutim sada kad je Todorić konačno u RH svi su zaboravili na njega, kao da ne postoji! Važno je da je netko napunio svoje privatne džepove novcem iz Agrokora! A, nek narod i dalje glasa za one koji ga pljačkaju! Koja predstava za ispaćeni hrvatski narod!

    24. 3. 2019,   12:26
  • Gazda da si trosio lovu na sve i svasta i to ti je placao Agrokor mutne racune si ispisivao lovu prebacivao za sebe i svoju obitelj ok jesi i to i ti znas, al znamo da su te isto tako nasamarili preko noci te prevarili i to znamo, jedino sto neznamo je koji su sve to igraci i glumci bili jer ih jos do sada nisi cinkao, al nadamo se da ces i o tome progovoriti zar ne???

    24. 3. 2019,   12:11
  • nakon sto je opljackao cijeli agrokor i drzavu on se bori protiv korupcije, pa ovo je cirkus

    24. 3. 2019,   12:39